Dolar 32,3713
Euro 35,0024
Altın 2.325,92
BİST 9.099,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Bafra’da Trafik Haftası kutlandı

Bafra ilçesinde “Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası” çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Bafra’da Trafik Haftası kutlandı
REKLAM ALANI
9 Mayıs 2018 23:09

İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası kutlamaları kapsamında bir AVM’de program düzenlendi. Etkinlikler kapsamında, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Trafik Tim Komutanlığı ekipleri tarafından trafik standı açıldı.

“ÇOCUKLARIMIZA ÖRNEK OLMALIYIZ”

Düzenlenen programda konuşan İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci, trafik kurallarına uyarak vatandaşların diğer vatandaşlara da saygı göstermiş olacağını belirtti. Demirci, “Karayolu Trafik Haftası’nda düzenlenecek etkinliklerle bireysel ve toplumsal duyarlılık ile trafik bilincinin geliştirilmesi hedeflenmektedir. Haftanın amacı mümkün olduğunca çok sayıda insana ulaşarak trafikte riskler ve kurallar konusunda bilinçlendirmektir. Bu bilinçlendirme özellikle sürücülerin cezalandırılarak değil isteyerek kurallara uyma düzeyini arttırmayı sağlayacaktır. Trafik kurallarına uymak insanın kendisine ve çevresine duyduğu saygının sonucu ve medeni insan olmanın gereğidir. Trafik kurallarına uygun davranarak çevremize ve çocuklarımıza örnek olmalıyız” dedi.

“TRAFİK BİLİNCİ OLUŞTURMALIYIZ”

Yaşanan trafik kazalarına dikkat çeken Kaymakam Ali Fuat Türkel de, “Trafik kurallarına uymak medeni bir insan olmanın gereğidir. Trafik kazalarının sadece polisiye tedbirlerle önlenmesi mümkün değildir. Bu nedenle kazaların yol açtığı maddi ve manevi felaketlerden korunmak için trafik bilincinin oluşturulması gerekmektedir” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Trafik Haftası kapsamında yılın trafik polisi seçilen Mustafa Karaca ve yılın trafik jandarma görevlisi seçilen Jandarma Uzman Çavuş Adnan Ünüvar’a Kaymakam Ali Fuat Türkel tarafından plaket verildi. İlk ve ortaokullar arasında yapılan trafik konulu resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere de protokol tarafından hediyeleri verildi. Trafik ekipleri tarafından açılan stanttaki araç ve gereçler hakkında yapılan bilgilendirmenin ardından program kazalarla ilgili açılan resim sergisinin gezilmesiyle son buldu.

Programa Bafra Belediye Başkan Vekili Hamit Kılıç, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hüseyin Çamur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve öğrenciler katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.