Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

‘SAMSUN BUNU HAK ETMİYOR!..’

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, “Samsun, insanıyla, verimli arazileriyle son derece dinamik bir şehirdir. Bugünkü konumunu asla hak etmemektedir” dedi

‘SAMSUN BUNU HAK ETMİYOR!..’
REKLAM ALANI
2 Ocak 2024 19:24

CHP’nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Cevat Öncü, Yenigün Gazetesi’ni ziyaret etti. Öncü, “Yerel yöneticiler siyasi kimlikleriyle değil, bilgisiyle, mesleki tecrübesiyle, inanılır ve güvenilir olmalarıyla ön planda olmalıdırlar. Çok şükür benim geçmişimde en ufak bir leke yok” dedi.

SAMSUN BUGÜNÜNÜ HAK ETMİYOR
Yenigün Gazetesi Genel Müdürü Musa Gün ile bir süre sohbet eden Cevat Öncü, yerel seçimlere dair önemli açıklamalarda bulundu. Samsun’un bulunduğu konum itibariyle sadece Karadeniz’de değil tüm ülke genelinde çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Cevat Öncü, “Buna karşın Samsun bugün istenilen yerde değil maalesef. İnsan gücüyle, ovalarıyla, meralarıyla, dağları, gölleriyle son derece dinamik bir kent olan Samsun’u, bugün asla hak etmediği konumundan kurtarmak zorundayız” diye konuştu.

SAMSUN’DA İSTİHDAM YALANLARI
Samsun’da yıllardır halkın bir ‘tersane projesi’ iddiasıyla kandırıldığını öne süren Cevat Öncü, “Bir türlü yerine getirilemeyen vaatler, şehrimizi her geçen gün geriletti. Oysa istihdam oluşturmak bir planlama işidir. Geleceği ön görebilme işidir. Karalılık işidir. İrade işidir. Samsun’da bu kararlılığını, iradeyi ortaya koymak için yola çıktık. Bunu birlikte başaracağız” dedi.

NE BORCUM VAR NE ALACAĞIM
Sivil toplum kuruluşlarında uzun yıllar görev yaptığını da hatırlatan Cevat Öncü, “Kimseden bir kuruş alacağı ya da kimseye bir kuruş borcu olmayan, yaklaşık 1000’e yakın insanı ev sahibi eden bir insan olarak geçmişiyle sıkıntısı olmayan bir insan olduğumu söyleyebilirim. Samsun Ticaret Odası, İnşaat Mühendisleri Odası bünyesinde uzun yıllardır yaptığım görevlerle ve edindiğim tecrübelerle aslında hep Samsun’u yaşadım. O nedenle şehrimizin ve insanımızın sorunlarını, taleplerini ve sorunların çözümlerini iyi biliyorum” diye konuştu.

GEÇMİŞİMDE LEKE YOK
Cevat Öncü açıklamalarının son bölümünde ise, “Bu kentte doğdum ve büyüdüm. Yerel yöneticiler siyasi kimlikleriyle değil, bilgisiyle, mesleki tecrübesiyle, inanılır ve güvenilir olmalarıyla ön planda olmalıdırlar. Çok şükür benim geçmişimde en ufak bir leke yok. Eğer göreve seçilirsek, bu kenti ortak akılla yöneteceğiz” dedi.

Gökhan ÜNLÜ

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.