Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C

‘SAMSUN ARTIK SU BASKINLARIYLA ANILMAYACAK!..’

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı için seçim çalışmalarını hızlandıran Cevat Öncü, 10 yıl başkanlığını yaptığı İMO ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu

‘SAMSUN ARTIK SU   BASKINLARIYLA ANILMAYACAK!..’
REKLAM ALANI
3 Ocak 2024 17:47 | Son Güncellenme: 3 Ocak 2024 19:48

CHP Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Cevat Öncü, uzun yıllar başkanlığını yaptığı İnşaat Mühendisleri Odası(İMO) Samsun Şubesi’ni ziyaret ederek, “Meslek odaları ve ilgili paydaşlarla her zaman diyalog ve iş birliği halinde olacağız. Atacağımız adımlarda, meslek odalarımızın görüş ve önerilerini dikkate alacağız” dedi.

CHP'li Cevat Öncü, meslektaşlarıyla buluştu

DEPREM PLANI, SU BASKINLARI, ULAŞIM
CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, meslek odaları ziyaretlerine 10 yıl başkanlığını yaptığı İnşaat Mühendisleri Odası Samsun Şubesi’nden başladı. Başkan Hüseyin Talak ve yönetim kurulunu ziyaret eden Cevat Öncü, “Seçim çalışmalarımız kapsamında, önceki dönemlerde yönetim kurulu başkanı olarak hizmet etmiş olduğum İnşaat Mühendisleri Odası Samsun Şubesi’ni ziyaret ettik. Uzun yıllar Birlikte görev yaptığımız yönetim kurulu Başkanı ve üyesi meslektaşlarımla, yıllardır üzerinde çalıştığımız konuları artık masanın diğer tarafında olan bir siyasetçi olarak yeniden gündeme getirdik. Seçildiğimiz takdirde, daha önce birlikte üzerinde çalıştığımız, şehrimizin deprem dirençli bir kent haline getirilmesi, deprem master planını oluşturmak, Samsunumuzu su baskınlarıyla anılan bir şehir olmaktan çıkarmak, ulaşım sorunları gibi konularda, birlikte çalışacağımızın sözünü verdik” ifadelerini kullandı.

CHP'li Cevat Öncü, meslektaşlarıyla buluştu

‘İŞ BİRLİĞİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ’
Yıllarca Samsun adına gündeme getirdikleri, doğru olarak savundukları konularda meslek odaları ve ilgili paydaşlarla beraber adım atacaklarını dile getiren Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, meslek odaları ve ilgili paydaşlarla iş birliği içinde olup, en doğru uygulamaları hayata geçirmeyi amaçladıklarını belirtti. Öncü, “Göreve seçildiğimizde de, beraber tartışarak, görüşerek bu yönde uygulamalar yapmak için çalışacağımı kendileriyle bir kez daha paylaştım” dedi.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.