Dolar 32,5885
Euro 34,7665
Altın 2.507,79
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

‘Nereden çıktı bu MAVİ?..’

Samsunspor Divan Başkanlık Kurulu, Samsunspor Anıtı’nın ışıklandırılmasında ‘Mavi’ rengin kullanılmasına tepki gösterdi

‘Nereden çıktı bu MAVİ?..’
REKLAM ALANI
21 Ocak 2021 20:04

Samsunspor Divan Başkanlık Kurulu, açılışı yapılan Samsunspor Anıtı’nın ışıklandırılmasında kullanılan ‘Mavi’ renge tepki gösterdi. Divan Kurulu, “Mavi renk bir an önce çıkartılarak sadece kırmızı, beyaz, siyah renklere verilsin” çağrısında bulunhdu.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ
Samsunspor kafilesinin 32 yıl önce geçirdiği kazanın acısını bir kez daha yaşadıklarını belirten Samsunspor Divan Başkanlık Kurulu, yayımladığı yazılı açıklamada, şu görüşlere yer verdi:

“Bu acımızın simgesi olarak 20 Ocak Anıtı otuz yılı aşkın bir süredir yapılamamıştı. Nihayet bu yıl yapılan iki heykel ile bu Özlem giderildi. Birisi Ondokuzmayıs Stadı’nın önünde Samsunspor Kulübü tarafından Başkan Sayın Yüksel Yıldırım’ın destekleri ile açıldı. Diğeri de Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa Demir Tarafından Millet Bahçesinde yapıldı. Emeği geçen ve Samsun ve Samsunsporluları bu ayıptan kurtaran herkese Samsunspor Camiası adına teşekkür ederiz.

‘SİNİR UCLARINA DOKUNULMASIN’
Hatırlanacağı gibi çok daha güzelini yaptıracağımız heykel için yer verilmemişti. Bu anıtlarda ilgili bir kısmı da çok haklı olarak yapılan eleştirileri bir yana bırakarak gece ışıklandırılmasında yapılan çok büyük yanlışı kabul etmemiz mümkün değildir. Samsunspor’un renkleri ile ilgisi olmayan mavinin bu ışıklandırma da nasıl ve hangi amaçla kullanıldığını anlayamıyoruz. Kasıt yoksa dahi büyük bir özensizlik ve saygısızlık vardır. Bu ışıklandırmada ki mavi rengin bir an önce çıkartılarak sadece kırmızı, beyaz ve siyah renklere yer verilerek Samsunluların sinir uçlarına dokunulmamasını Samsunspor Camiası adına talep ediyoruz.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.