Dolar 32,5161
Euro 34,7810
Altın 2.491,89
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

DÜŞEN KRİKO ÖLÜM GETİRDİ

Bir fabrikanın deposunda tamir ettikleri minibüsün altında ezilen 1 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı

DÜŞEN KRİKO ÖLÜM GETİRDİ
REKLAM ALANI
25 Ekim 2021 15:03

Olay, Samsun’un İlkadım ilçesinin Derecik Mahallesi’ndeki bir fabrikanın deposunda meydana geldi. Ahmethan Şanlı (20) ile Ahmet Hamdi Çamoğlu (57) 55 AAL 781 plakalı minibüsün altına girerek tamire kalktılar. Ön lastikleri sökülmüş olan minibüs krikodan düşerek altında tamire kalkan Ahmethan Şanlı ile Ahmet Hamdi Çağmoğlu’nun üzerine düşerek ezdi.


OLAY YERİNDE CAN VERDİ
Olay yerinde ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Minibüsün altından çıkarılan Ahmethan Şanlı’nın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edilirken, ağır yaralanan Ahmet Hamdi Çamoğlu ise 112 ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak ameliyata alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.