Dolar 32,5461
Euro 34,8989
Altın 2.435,42
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Neslihan Hancıoğlu, Yenigün’de

Neslihan Hancıoğlu, Yenigün’de
REKLAM ALANI
27 Nisan 2023 16:17 | Son Güncellenme: 27 Nisan 2023 16:19

Yenigün Gazetesi’ni ziyaret den CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, “Listelerde yer alıp almamamızın bir önemi yok. Önemli olan Millet İttifakı’nın bu seçimi kazanması. İlk turda seçimi kazanırız” dedi.

CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, 14 Mayıs milletvekili seçimlerinde partisinin aday listesinde yer almamasına rağmen ilçe ilçe gezerek, 13’üncü Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na ve partisine destek çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye’nin çok önemli bir seçimle karşı karşıya olduğunu ifade eden Hancıoğlu, “O yüzden bizlerin listelerde yer almamasının hiçbir önemi yok. Şimdi veda etme değil tam tersine daha fazla çalışarak, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı, CHP’yi de iktidar yapma zamanı” dedi.

 

GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ
CHP’den 14 Mayıs seçimlerinde yeniden milletvekili adayı gösterilmemesine rağmen Neslihan Hancıoğlu, seçim çalışmaları kapsamında ilçe ilçe, mahalle mahalle gezerek, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Neslihan Hancıoğlu seçim çalışmaları kapsamında Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi Pervin Gün, Genel Müdür Musa Gün ve Genel Yayın Yönetmeni Muammer Dilber’i ziyaret etti.

14 Mayıs seçimleri nedeniyle CHP’de heyecanın yüksek olduğunu ve gençlerin parti çalışmalarına yüksek katılımını büyük bir mutlulukla izlediğini ifade eden Hancıoğlu, “Genel Başkanımız ve 13’üncü Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’yi tek parti yönetiminden kurtarmak için ve bu ekonomide milyonları fakirleştirdikçe fakirleştiren ekonomi yönetimine son verebilmek için, çok büyük fedakarlıklarda da bulunarak önce 6’lı masayı kurdu ardından da Millet İttifakı’nı bu milletin önüne umut olarak koydu. Millet İttifakı’nın ne derece önemli olduğunun hepimiz farkındayız. Bu nedenle CHP listelerinde, ittifak üyesi partilerin milletvekili adaylarının yer almasını doğal karşılıyoruz. Saadet Partili, DEVA Partili, İYİ Partili ve CHP’li yöneticilerin söylemlerindeki birlikteliği tabandaki kaynaşmayı ortaya koydu. O yüzden aday gösterilip gösterilmememizin bir önemi yok. Önemli olan bu ülkeyi Ortaçağ karanlığına götüren bu iktidardan kurtarabilmek” dedi.

İLÇE İLÇE GEZİYORUM

Millet İttifakı ve CHP olarak Meclis’te çoğunluğu sağlamayı umduklarını söyleyen Neslihan Hancıoğlu, “O yüzden ben de bu bilinçle 5 yıl boyunca milletvekili olma onurunu yaşadığım Samsun’da ilçe ilçe gezerek vatandaşlarımızla buluşup, hem 13’üncü Cumhurbaşkanımız olacağına yürekten inandığımız Kemal Kılıçdaroğlu’na hem de meclis çoğunluğunda CHP’ye destek vermeleri için yılmadan, umutla ve inançla çalışıyoruz” diye konuştu.

VATANDAŞ PATLAMA NOKTASINDA
Yaptığı ziyaretlerde vatandaşların en önemli sıkıntısının mutfak olduğunu kaydeden Hancıoğlu, “Herkes ekonomiden şikayet ediyor. Bu durum artık patlama noktasına geldi. İnsanların rahata ermesi için yönetim değişikliğinde fayda görülüyor. Bütün bu kötü gidişatın sorumlusu tek adam rejimi ve Recep Tayyip Erdoğan’dır. 14 Mayıs’ta tek adamdan kurtuluş seçimi yapılacak” dedi.

İLK TURDA KAZANACAĞIZ
Türkiye’nin huzur beklediğini kaydeden Neslihan Hancıoğlu, “İktidarı bekliyoruz. Cumhurbaşkanlığını ilk turda kazanacağız. Gerek kamuoyu araştırmaları gerekse bizim sahada ölçtüklerimiz bunlar. 15 Mayıs’ta başka bir Türkiye olma yönünde ilk adımı atacağız. Samsun’da bizim amacımız 2 olan milletvekilimizi, 3 kesinlikle yapacağız. 3 milletvekili kesin çıkaracağız 4 sürpriz olmayacak” diye konuştu.
(md)

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.