Dolar 32,5723
Euro 34,9777
Altın 2.460,03
BİST 9.887,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

MİMOZA GÜZELLİĞİ

Samsun’un Atakum ilçesinde açan mimozalar sahile büyük güzellik kattı

MİMOZA GÜZELLİĞİ
REKLAM ALANI
21 Nisan 2021 15:02

Pandemi nedeniyle evde bunalan Samsunlular Atakum sahilinde güneşli havanın tadını yürüyüş yaparak çıkardı.


ATAKUM’DA İLKBAHAR GÜZELLİĞİ
Haftalardır taşıdığı vaka sayısı birinciliğini başka illere bırakan Samsun’da güneşli hava ile birlikte vatandaşlar kendilerini sahile attı. İlkbaharda bir başka güzel olan Atakum sahilinde bulunan çiçekler ise baharla birlikte kendini gösterdi. Mimoza ağaçları da çiçek açtı. Mimozalar sahile büyük güzellik kattı.


SAHİLE AKIN ETTİLER
Vatandaşlar ise havanın güneş açmasıyla birlikte yürüyüş yaptıklarını, vakaların düşmesine aldanmayarak insanların tedbirleri elden bırakmamaları gerektiğini söylediler.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.