NİCE YILLARA SAMSUNSPOR!
Samsunspor, kuruluşunun 60’ıncı yılını kutluyor. Başkan Vekili Bilen, “Kutlamalar 1 yıl sürecek” dedi
Samsunspor, kuruluşunun 60’ıncı yılı dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. Düzenlenen tören vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.
Samsunspor Kulübünün 60’ıncı kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında ilk olarak Atatürk Anıtı’nda tören düzenlendi. Törende, Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, Yönetim Kurulu üyeleri, kulüp personelleri ve vatandaşlar yer aldı. Çelenk sunumunun ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile tören devam etti.
1 YIL SÜRECEK 60’INCI
YIL KUTLAMALARI
Çelenk töreni sonrasında basına açıklamada bulunan Veysel Bilen, “Bugün burada, kulübümüzün 60’ıncı kuruluş yıl dönümü etkinliklerinin başlangıcı olarak hem bu anlamlı günü kutlamak hem de geçmiş dönemlerde aramızdan ayrılan futbol şehitlerimizi anmak üzere toplandık. Ayrıca, bir yıl boyunca sürecek olan 60’ıncı yıl kutlamalarının ilk organizasyonunu gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Yağmura rağmen burada bulunan tüm katılımcılara şahsım ve kulübüm adına teşekkür ediyorum. Umuyoruz ki bu 60’ıncı yıl kutlamaları, Samsun ve Samsunspor’u seven herkesin, toplumun tüm kesimlerinin, sivil ve resmi kurumların katılımıyla anlamlı ve coşkulu bir şekilde gerçekleşecek. Nice 60 yıllara diyorum. Bugüne kadar bu kulübe emeği geçen tüm oyuncularımıza, emekçilerimize, yöneticilerimize, başkanlarımıza, basın mensuplarımıza ve taraftarlarımıza sevgi, saygı ve şükranlarımızı sunuyorum” dedi.




