Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Numan Kurtulmuş Samsun’da: Teşekkürler Çarşamba!

Referandum çalışmaları kapsamında Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde bir miting düzenleyen Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, gördüğü ilgi için ilçe halkına teşekkür etti

Numan Kurtulmuş Samsun’da: Teşekkürler Çarşamba!
REKLAM ALANI
12 Nisan 2017 21:43

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, referandum çalışmaları kapsamında Sinop’taki programların ardından Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde vatandaşlara seslendi. Çarşamba Belediyesi önündeki meydanda otobüsün üstünden vatandaşlara seslenen Kurtulmuş, gündemle alakalı önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, kendisine hediye edilen Çarşamba’ya özgü yumurta topuk kösele ayakkabıyı da konuşma yaptığı aracın üstünde giydi.

‘PKK’YA İZİN VERDİLER!..’

Avrupa’daki ülkelerin kendi gazetelerinde referandum ile ilgili olarak Türkçe haberler yapılmasını eleştiren Numan Kurtulmuş, “Avrupa Türkiye’deki seçimlerini yakından takip ediyor. Önce Avusturya Dışişleri Bakanı kapıyı açtı. ‘Erdoğan ve arkadaşlarını Avrupa’da görmek istemiyoruz’ dedi. Arkasından birçoğu yürüdü. Almanya’da, Hollanda’da Fransa’da, Belçika’da aynı sesler yükseldi. Yetmedi, meydanda sizin gibi bekleyen vatandaşlarımızın üzerilerine atlarla, köpeklerle saldırarak insanlarımızı yaraladılar. Yetmedi, bizim milletvekillerimize, bakanlarımıza orada halkla buluşması için izin vermeyenler, PKK’nın miting yapmasına, ‘hayır’ mitingi yapmasına izin verdiler. Hatta etrafını polis kordonuyla çevirdiler ve güvenlik altına aldılar. Bunları da gördük, yetmedi. İsviçre’de bir gazete 1. sayfaya manşet attı. Kocaman bir Tayyip Erdoğan resmi, yanına da diyor ki ‘Erdoğan’ın diktatörlüğüne son vermek için hayır’ diyor. Manşeti de Türkçe yazmış, gördünüz. Allah’a çok şükür bardağın bir de dolu tarafına bakın. Dolu tarafı da şu, Allah’a çok şükür gavurlara da bu millet artık Türkçe öğretmeye başladı. İnşallah birçoğu da bu Türkçeyi de öğrenecek” dedi.
‘SELÇUKLU’NUN, OSMANLI’NIN TORUNUYUZ!’

Avrupa’nın istediği Türkiye modelinin çok geride kaldığını ifade eden Kurtulmuş, “Bu beyler güçlü bir Türkiye istemezler. Bunların istediği Türkiye, 5 kuruş için 50 bin kere gavurun karşısında takla atan Türkiye’dir. Bunların istedikleri Türkiye, AB’nin terbiye salonunda 10’larca yıl baş üstüne diyerek terbiye edilmeyi bekleyen Türkiye’dir. Bunların istedikleri Türkiye, krizler içerisinde debelenen bir Türkiye’dir. Bunların istedikleri Türkiye, hükümet kurulmasın, hükümet krizleri olsun, darbeciler gün doğsun diyerek bekledikleri Türkiye’dir. Bunların istedikleri Türkiye, terör örgütlerinin değirmen taşı altında başı ezilen bir Türkiye’dir. Bunların istediği Türkiye, yeni dünya kurulurken ‘Biz dünyada söz sahibi olmak istiyoruz’ diyen değil, ‘Biz Türkiye’ye ne rol verilirse, o rolü oynamaya hazırız’ diyen bir Türkiye’dir. Bu millet bunu mu istiyor? Hayır. Bu millet güçlü bir Türkiye istiyor. Bu millet Selçuklu, Osmanlı’nın torunudur. Bu millet büyük bir medeniyetin sahibidir” diye konuştu.

ÇARŞAMBA AYAKKABASI İLE MİTİNG!

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, mitingin ardından Numan Kurtulmuş’a, Çarşamba’ya özgü yumurta topuk kösele ayakkabı hediye etti. Hediyeyi çok beğenen Kurtulmuş, konuşma yaptığı otobüsün üstünde kendi ayakkabılarını çıkartarak, hediye edilen yumurta topuk ayakkabıyı giydi.

TWİTTER’DAN TEŞEKKÜR ETTİ

Numan Kurtulmuş, Çarşamba mitingi ve daha sonra gerçekleştirdiği ziyaretlerde gördüğü ilgi nedeniyle Çarşambalılara resmi twitter hesabından teşekkürü ihmal etmedi. Kurtulmuş, Çarşamba ziyaretinden çok sayıda fotoğrafı takipçileriyle paylaştı.

Mitinge ayrıca AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt, Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ve vatandaşlar katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.