Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Nuray Güzellik Salonu, Samsun’da!

Türkiye’nin bir çok ilinde şubesi bulunan Nuray Yıldız Güzellik Salonu, artık Samsunluların da hizmetinde olacak

Nuray Güzellik Salonu, Samsun’da!
REKLAM ALANI
18 Şubat 2021 21:03

Türkiye’nin çeşitli illerinde şubeleri bulunan Nuray Yıldız Güzellik Salonu, artık Samsunlu kadınların hizmetinde de olacak. Ulugazi Mahallesi’nde hizmete giren güzellik merkezi ‘bir yıldız gibi parlamak isteyen’ kadınların yeni adresi olacak.


Nuray Yıldız Güzellik Samsun Şubesi, sektörde uzun yıllar çalışmış, tanınan ve sevilen isim Kardelen Öznur Taşkın tarafından ‘Franchising’ modeli ile hizmete giriyor. Güzellik Merkezi, şık tasarımı, başarılı hizmeti ve deneyimli personeliyle ön plana çıkıyor.


DİPLİNER, KİRPİK LİFTİNG, CİLT BAKIMI
Güzellik ve bakım için Nuray Yıldız’ı tercih edecek Samsunlu kadınlara, alanında uzman personel tarafından Star Protokolü, Microblading, Dipliner, Dudak Renklendirme, Kirpik Lifting, Klasik Cilt Bakımı, Medical Cilt Bakımı, Hydrofacial Cilt Bakımı, Balkabağı Cilt Bakımı, G5 Selülit İşlemi, Çatlak Onarımı, Bölgesel İncelme Elektro Simülasyon ve Kuaför hizmetleri sunulacak.
ULUGAZİ MAHALLESİ PINAR APARTMANI’NDA
İlkadım İlçesi Ulugazi Mahallesi Pınar Aparatmanı’ndaki (Kilise sol çaprazında) adresinde hizmete giren Nuray Yıldız Güzellik Salonu için 0541 524 82 63 nolu telefondan randevu alınabilecek. ‘@nurayyildizsamsun’ instagram adresinden de yeni güzellik merkezi ile ilgili detaylı bilgilere ulaşılabilecek.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.