Dolar 32,5696
Euro 34,9457
Altın 2.426,61
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Ödemeler 31 Aralık’a kadar sürecek! 1.103 TL veriliyor! SGK’ya başvuran alıyor!

Milyonlarca işveren ve çalışanı ilgilendiriyor. 1.103 TL veriliyor. e-SGK’dan başvuru yapılması yeterli. 31 Aralık’a kadar devam edecek.

Ödemeler 31 Aralık’a kadar sürecek! 1.103 TL veriliyor! SGK’ya başvuran alıyor!
REKLAM ALANI
12 Ekim 2020 16:56

Pandemi sürecinde işleri durma noktasına gelen işyerlerine ve çalışanlara verilen destekler, ‘normalleşme desteği’ adı altında devam ediyor. Bu desteğin süresi gerekirse 6 aya kadar uzatılabilecek. Normalleşme desteğinden yararlanılabilmesi için işyerlerinin e-SGK üzerinden başvuru yapmasının yeterli olacağına dikkati çeken Bakan Selçuk, “Işyerlerimiz, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun resmi internet sitesine giriş yaparak, ‘e-SGK/Işveren/ Işveren Sistemi/Teşviklerden Faydalanacak Sigortalı Tanımlama’ ekranında yer alan ‘7252 4447 Sayılı Kanun Geçici 26. Madde Desteği’ menüsünden işlemlerini gerçekleştirebilir” ifadelerini kullandı.

Corona virüs salgının başlaması ile devlet tarafından işveren ve çalışanlara ekonomik olarak katkı sağlamak için devlet tarafından destekler sağlanıyor. Milyonlarca vatandaşın yararlanığı ödemeler hala devam ediyor. Normalleşme desteğinden, 1 Temmuz’a kadar Kısa Çalışma Ödeneği’ne veya nakdi ücret desteğine başvurmuş olan özel sektör işyerleri, normal çalışma düzenine geçmesi halinde yararlanabilecek. 31 Aralık’a kadar sürecek ve işçi başına 1.103 liraya kadar çıkan bu desteğin süresi gerekirse 6 aya kadar uzatılabilecek.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.