Dolar 32,5705
Euro 34,9337
Altın 2.427,16
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

ÖFKELİ KOCA

Samsun’da boşanma aşamasında olduğu iddia edilen ve uzaklaştırması olan şahıs evini ateşe verdi. Yangında bir apartman sakini dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı

ÖFKELİ KOCA
REKLAM ALANI
24 Aralık 2020 15:39

Samsun’un İlkadım İlçesi Pazar Mahallesi Necati Efendi Sokak üzerinde bulunan 4 katlı Birik Apartmanı’nın 3’üncü katında meydana gelen olayda eşiyle boşanma aşamasında olan Ali R.A., uzaklaştırma kararı sonrası karısının evi terk etmesine sinirlenerek, birlikte yaşadıkları eve geldi. Evi ateşe veren Ali R.A., daha sonra apartmandan uzaklaştı.

YARIM SAATTE SÖNDÜRÜLDÜ
Saat 13.30 sıralarında meydana gelen olayda evden dumanların yükselmesinin ardından mahalle sakinleri itfaiye ve polise haber verdi. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek yangına müdahale etti. Ekipler evin 3’üncü katına ulaşmak için vatandaşlardan yardım aldı. Vatandaşlar bir halata bağlanan itfaiye su hortumunu 3’üncü kattaki evin balkonundan diğer itfaiye ekiplerine uzattı. Yangın yarım saatlik bir uğraş sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü.

BÜYÜK PANİK YAŞANDI
Yangında yoğun dumana maruz kalan apartman sakinlerinden bazıları evlerini terk ederken bazı vatandaşlar ise evlerinde kaldı. Evde kalmayı tercih eden apartman sakinlerinden bazıları dumandan etkilendi. Yoğun dumana maruz kalan 1 apartman sakini olay yerine gelen 112 acil ambulansı ile Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yangın sonrası tartışma yaşayan apartman sakinleri, evi ateşe veren kişiye tepki gösterdiler. Mahalleli, evi uzaklaştırma kararı olan kocanın yakıp kaçtığını söyledi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.