Dolar 32,5069
Euro 34,9330
Altın 2.437,78
BİST 9.717,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

‘BIRAKIR GİDERİM!..’

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, 3 yıl içinde altyapıdan kazanılacak 5-6 oyuncuyla birlikte Süper Lig’e çıkamadıkları takdirde başkanlığı bırakacağını açıkladı

‘BIRAKIR GİDERİM!..’
REKLAM ALANI
30 Kasım 2021 17:44

Yılport Samsunspor Başkanı Başkanı Yüksel Yıldırım, konuk olduğu Youtube kanalındaki bir spor programında önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, “Süper Lig’e çıkamazsak başkanlığı bırakırım” dedi.

ALTYAPIDAN EN AZ 6 OYUNCU
Yüksel Yıldırım, 3 yıl içinde altyapıdan 5-6 oyuncunun kazandırıldığı bir takımla Süper Lig’e çıkacaklarını söyledi. Başkan Yüksel Yıldırım, “Bunun altına imzamı atıyorum. Bugün olmaz, yarın olur ama olacak. Hele de gençlerimizle olacak. Samsunspor, en az 5-6 oyuncusu bizim alt yapımızdan oyuncularla oynayan bir takım olacak. En geç 3 yıl içinde bu kadar açık ve net söylüyorum. Eğer bu olmazsa ben başkanlığımı bırakıp gideceğim” dedi.

‘EN KÖTÜ PLAY-OFF OYNARIZ’
Samsunspor taraftarına da seslenen Başkan Yıldırım, “Taraftarımız bana inansın takımlarını desteklesin ama statta desteklesinler biz ışığı gördük en az hedefimiz 4 galibiyet 1 beraberlik. Takım da bizde bunu yapmaya hazırız. Devre arasında bir transfer atağına geçeceğiz. Ama çok seçici olup, minimum seviyede tutacağız. Biz gençlerimizle oynayacağız. Sonuçta bu takım en kötü Play-Off oynayacak. Şansımız yaver giderse ilk 2’den çıkacak. Ben bu sene gerçekten buna inanıyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.