Dolar 32,5106
Euro 34,9119
Altın 2.421,46
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

SAMSUNSPOR’DA TATSIZ PROVA!

Yılport Samsunspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Bolu’da TFF 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor A.Ş. ile yaptığı hazırlık maçında 2-1 mağlup oldu

SAMSUNSPOR’DA TATSIZ PROVA!
REKLAM ALANI
21 Temmuz 2022 19:51

Vonresort Otel Sahası’nda oynanan maçta Samsunspor sahaya Jakub Szumski, Alim Öztürk, Yusuf Abdioğlu, Ali Ülgen, Mücahit Albayrak, Ismael Diomande, Osman Çelik, Hasan Kılıç, Polat Yaldır, Gaetan Laura ve Ahmet Sagat 11’i ile çıktı. İkinci yarıda ise Alp Tutar, Şener Kaya, Soner Gönül, Celil Yüksel, Yunus Emre Gültekin, Ali Kılıç, Boldrin ve Yusuf Ensar Poyrazlı oyuna dahil oldu.

ÇİÇEK VE TATLI İKRAMI: Maç öncesi Sakarya Samsunlular Derneği, Kırmızı-Beyazlılara çiçek ve tatlı ikram etti. Hazırlık maçını Başkan Vekili Veysel Bilen, Genel Müdür Soner Soykan ve Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan da izledi.

Sakaryaspor A.Ş. ise sahaya Furkan Köse, Isaac Donkor, Oğuz Yıldırım, Çağlayan Menderes, Hurşit Taşçı, Serkan Odabaşoğlu, Hakan Yavuz, Kaiyne Woolery, Oğuz Kocabal, Burak Süleyman ve Kabongo Kasongo 11’i ile çıktı. İkinci yarıda ise Cihan Topaloğlu, Michal Nalepa, Ozan Sol, İsmail Erdoğan, Banza Kanianga, Sinan Kurumuş, Berkay Kurubacak, Murat Kaan Çalık, Alihan Gümüş, Ferdi Albayrak, Yuşa Tığrak oyuna dahil oldu.

TEK GOL CELİL’DEN
Samsunspor‘un golünü 82’nci dakikada Celil Yüksel kaydetti. Sakaryaspor A.Ş.’nin gollerini ise 4’üncü dakikada Serkan Odabaşoğlu, 65’inci dakikada Kabongo Kasongo penaltıdan attı. Karşılaşmayı Kocaeli bölgesinden Sait Tuzcu, Melih Karaduman ve Hakan Dursun yönetti. 4’üncü hakem olarak ise Kadir Yılmaz görev aldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.