Dolar 32,4895
Euro 34,9613
Altın 2.431,71
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

ÖĞRENCİLERDEN ‘GÜLÜMSETEN’ İSTEKLER!

Samsun’da okul ziyaretinde öğrencilerin “Hocam müzikten bırakıyorlar, sınıfta kalma olmasın, LGS kolay olsun” şeklindeki istekleri Bakan Özer dahil herkesi gülümsetti

ÖĞRENCİLERDEN ‘GÜLÜMSETEN’ İSTEKLER!
REKLAM ALANI
24 Mart 2022 16:07

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Samsun’un Canik İlçesi’nde yeni yapılan Cahit Zarifoğlu İlkokulu’nun açılışını gerçekleştirdi. Bakanın ilkokula geleceğini duyan 8’inci sınıf öğrencileri de okula gelerek bahçede beklemeye koyuldu. Bakan Özer, okul binasından çıktığı esnada kendisini alkışlayan öğrencileri yanına çağırdı ve onlarla fotoğraf çektirdi.

‘SINIFTA KALMA OLMASIN’
Çekilen fotoğraf sonrası öğrenciler, Bakan Özer’e gülümseten isteklerini sıraladı. Öğrenciler, “Hocam müzikten bırakıyorlar. Sınıfta kalma olmasın. Hep sınıfta kalıyoruz. LGS kolay olsun” dedi.

‘SİZ HER ŞEYİ BAŞARIRSINIZ’
Bakan Özer de, “Derslerinize iyi çalışın, her şeyi başarırsınız” karşılığını verdi. Öğrencilerin istekleri Bakan Özer ve beraberindeki protokolü gülümsetti. Özer, çocukların isteklerini dinledikten sonra okuldan ayrıldı.

ALKIŞLARLA UĞURLADILAR
Okul çıkışında da Bakan Özer’i alkışlarla uğurlayan ortaokul öğrencileri, daha sonra isteklerini basın mensuplarıyla da paylaştı. Öğrenciler isteklerini, “Sınıfta kalma olmasın. Beden 4 ders olsun. LGS kolay olsun” diye sıraladı. Bazı öğrenciler matematik, Türkçe ve İngilizce derslerinden şikayet ederek, aldıkları notları söyledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.