Dolar 32,5548
Euro 34,8424
Altın 2.428,50
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

ÖĞRENCİLERE ‘KİTAP’ JESTİ!

Samsun’da, Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, kendisinden kitap isteyen öğrencilerin talebini yerine getirdi

ÖĞRENCİLERE ‘KİTAP’ JESTİ!
REKLAM ALANI
23 Aralık 2022 17:45

Samsun‘da, Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, sosyal medya aracılığıyla kendisinden kütüphaneleri için kitap talebinde bulunan lise öğrencilerinin isteğini yerine getirdi.

KİTAPLARINI OKULA BAĞIŞLADI

İlkadım İlçesi’ndeki Namık Kemal Anadolu Lisesi öğrencileri, sosyal medyadan Suat Kılıç’a ulaşarak okullarındaki kütüphaneleri için kitap talebinde bulundu.

Bunun üzerine Kılıç, kendi kütüphanesindeki çok sayıdaki kitabı alarak Namık Kemal Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Burada İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Aksakal, okul müdürü Namık Karaman ile öğretmen ve öğrencilerle sohbet eden Kılıç, kitapları okul kütüphanesine bağışladı.

YETER Kİ SESSİZ KALMAYALIM

Öğrencilerin sosyal medyadan kendisinden kitap istemelerinin ‘çok anlamlı ve güzel bir davranış’ olarak nitelendiren Suat Kılıç, konuşla ilgili ayrıca şunları söyledi:

“Bütün öğrencileri ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Çok güzel bir kütüphane oluşturulmuş. Samsun’daki sesleri Ankara’dan duyuldu. Yarın bu sesler dünyanın farklı ülkelerinden de duyulur. Yeter ki sessiz kalmayalım, gayret edelim, çabalayalım.

‘SİZLERLE GURUR DUYDUM, UMUTLANDIM’

Her öğrencimiz ülkemizin geleceğinde yer alacak. Bu ülkeyi kuranlar, bugün hayatta değil. Her nesil bir sonraki nesle devrediyor. Yarın sizler de bu ülkenin geleceğinde yer alacaksınız. Sizden sonra gelenler de devam edecek. Sizler, dünyayı tanıyacak, ona göre ülkemize yön vereceksiniz. Sizlerle gurur duydum, umutlandım. Gelen nesiller okuyacak ve doğaya, tarihe, kültüre, coğrafyaya, maneviyata sahip çıktığı sürece bizler de varlığımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Kütüphaneniz için özellikle istediğiniz kitaplar da olursa listeleyerek bana iletin.”

Nisanur ÖZYURT

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.