Dolar 32,5296
Euro 34,7941
Altın 2.426,06
BİST 9.712,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

Müge Anlı, bu kez de 5 Mart cuma günü Samsun’da kaybolan 48 yaşındaki Adem Bozkurt’un kaybı hakkında detayları araştırıyor

ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?
REKLAM ALANI
9 Mart 2021 15:30

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren. Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor.

EŞİ VE KIZI, MÜGE ANLI’YA BAŞVURDU
Samsunlu 48 yaşındaki Adem Bozkurt’un şüpheli kaybıyla ilgili araştırmalar sürüyor. Arabası bir arazide bulunan Adem Bozkurt’un akıbeti Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konu oldu. Adem Bozkurt’un eşi ve kızı Müge Anlı ekibine başvurdu.

‘MİSAFİRİM GELECEK’ DEDİ, KAYBOLDU
5 Mart Cuma günü Samsun’da kaybolan 48 yaşındaki Adem Bozkurt’un ailesi Müge Anlı’dan yardım istedi. “Bir misafirim gelecek” diyerek evden ayrılan Adem Bozkurt’un son görüşmelerden birini babasıyla yaptığı öğrenildi. Kumar alışkanlığı olduğu öğrenilen Bozkurt’un 1 hafta 10 gün önce biriyle tartıştığı ortaya çıktı.

Olayla ilgili bir görgü tanığı arabası köy yolunda bulunan Adem Bozkurt’un başka bir araca bindiğini söyledi. Adem Bozkurt’un arkadaşı Mustafa Ulusoy, Müge Anlı canlı yayınına bağlandı. Yakın arkadaşıyla tartışan Ulusoy, kavga nedenini ise, “Kaldırmayacağımız kelimelerle küfretti” sözleriyle açıklamaya çalıştı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.