Dolar 32,5203
Euro 34,9397
Altın 2.439,68
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Fuat Köktaş’dan 15 Temmuz mesajı

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) asker kılığındaki hainleri tarafından 15 Temmuz gecesi yapılan darbe girişiminin 1. yılı ve “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 15 Temmuz gecesi aziz milletimizin devletini, bayrağını, demokrasini, özgürlüklerini adeta elinden almak ve ülkeyi ele geçirerek dış güçlerin istediği gibi yönetmek isteyen asker kılığındaki teröristlerin darbe girişiminin üzerinden bir yıl geçti

Fuat Köktaş’dan 15 Temmuz mesajı
REKLAM ALANI
14 Temmuz 2017 20:18

Bizim o geceye dair acılarımız hala taze, 249 şehit ve binlerce gazi verdiğimiz o gecenin acısını, tahribatını, korkusunu hala yüreklerimizde hissediyoruz.Bugüne özel olarak başta demokrasi şehitlerimiz olmak üzere, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.Gezi olaylarına destek vererek deviremedikleri, 17-25 Aralık operasyonlarında itibarsızlaştırarak yıkamadıkları, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı, 15 Temmuz gecesi en iyimser düşünceyle tutuklamak, T.B.M.M. el koymak başta olmak üzere, Türkiye büyük bir felaketin eşiğinden döndü. FETÖ üyelerinin silahlı, kanlı darbe girişimi, milletimizin engin feraseti , direnci, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Başbakanımız sayın Binali Yıldırım’ın ve hükümetimizin dirayetiyle başarısız hale getirilerek darbecilere milletimiz tarafından darbe yapılmıştır. Kendi halkına ateş eden, meclisini bombalayan hain terör örgütüne mensup asker kılığına bürünmüş bu eli kanlı katiller; karşısında, vatanına ve milletine bağlı güvenlik güçlerini ve bu milletin gözü kara kahraman evlatlarını buldu.

15 Temmuzu ülkemize yaşatan FETÖ terör örgütünü halen  ülkelerinde besleyenler bilsinler  ki kendi insanına kendi topraklarına kendi devletine kendi bayrağına ihanet eden herkese ihanet eder. Bir gün bu ülkelerde bu acı gerçekle karşı karşıya kaldığında bizlerin tepkisini çok daha iyi anlayacaklardır.

Yapılanması halen çözülmeye çalışılan terör örgütü maalesef ibadet noktasında olanları da kullanarak kahpe emellerine alet etmişlerdir.Gerek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım , biz milletvekilleri, diğer siyasi aktörler ve  sivil toplum örgütlerinin tüm uyarılarına rağmen  ibadet noktasında olanlar paralel yapıya destek vermekten geri durmamışlardır. Taban da da bir çok yıkıcı çalışmada görev almışlardır.Bizler 15 Temmuz’un unutulmasına, unutturulmasına, bu ihanetin üzerinin örtülmesine, bu hainlerin yaptıkları alçaklığın hesabının sorulmasının önüne geçilmesine kesinlikle izin vermeyeceğiz.

O gece canları pahasına sokakları, meydanları doldurarak ülkelerine sahip çıkan milyonların, şehitlerimizin ve gazilerimizin üzerimizdeki vebalini hiç aklımızdan çıkarmayacağız.

Bu anlamda 15 Temmuz resmi tatil ilan edilerek “Demokrasi ve Milli Birlik Günü” oldu.

Hem 80 milyon vatandaşımızın hem de bundan sonraki nesillerin 15 Temmuz’un manasını en iyi şekilde öğrenmesini sağlamak mecburiyetindeyiz. 15 Temmuz’u Türkiye’de bir daha kimsenin darbe teşebbüsünde bulunmamasını, benzer bir ihaneti aklına dahi getirmemesini sağlamanın sembolü haline dönüştüreceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.Bundan sonra 15 Temmuz’u milletimizin istiklalinin ve istikbalinin, bayrağımızın, ezanlarımızın, demokrasimizin kurtuluş tarihi, şehitlerimizi ve gazilerimizi anma vesilesi bir milli gün olarak anacağız.Milletvekilleri olarak bizlerde darbe girişimi gecesi bombalanan gazi Mecliste nöbette olacağız. 15 Temmuz da nasıl,  gelecek nesillerin rahat uyuması, istiklalimiz, istikbalimiz için Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda milletimizle birlikte demokrasi nöbetleri tuttuysak yine aynı inanç ve ruh ile nöbette olacağız.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.