Dolar 32,5018
Euro 34,9199
Altın 2.437,90
BİST 9.716,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

OMÜ YÖNETİMİ SALON VERMEDİ!

Babala TV Youtube kanalında program yapan Oğuzhan Uğur’a Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) salon vermeyinve Atakum Belediyesi devreye girdi

OMÜ YÖNETİMİ SALON VERMEDİ!
REKLAM ALANI
3 Ocak 2023 17:59

Babala TV Youtube kanalında yaptığı tartışma programlarıyla milyonlarca kitleye ulaşan Oğuzhan Uğur‘a gençlerin daveti üzerine Samsun’da papacağı program nedeniyle Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğünü salon vermeyince etkinlik iptal edildi.

OMÜ REKTÖRLÜĞÜ’NE TEPKİ
Oğuzhan Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla OMÜ Rektörlüğü’ne tepki gösterdi. Twitter hesabından açıklama yapan Uğur, “Samsun’dan, Ondokuz Mayıs Üniversitesinden yıllarca çokça ödül aldık. Severler bizi. Gençler yine davet ettiler. Fakat bu defa rektörlük ‘Oğuzhan Uğur’u çok siyasi buluyoruz’ diyerek salonu vermemiş. Bu kararla kimin ne kadar siyasi olduğu da belli oldu sanırım. Etkinlik iptal” dedi.

SOSYAL MEDYA YIKILDI
Bu paylaşımın altına çok sayıda yorum yapıldı. Onbinlerce beğeni atıldı. Rektörlüğün bu kararına çokca tepki mesajı atıldı.
Sosyal medya üzerinden öğrencilerin tepkilerine cevap veren Oğuzhan Uğur, “Ben yine gelirim sizi ziyarete gençler, yerler salonu” dedi.

BAŞKAN CEMİL DEVECİ’DEN DAVET
Paylaşımı alıntılayan Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci de, Oğuzhan Uğur’u Samsun’a davet ederek şunları ifade etti:

“Sevgili Oğuzhan Uğur kardeşim; Üniversiteli ve Atakumlu gençlerimizle birlikte seni, Hasan Ali Yücel Gençlik Bilim ve Sanat Merkezimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Atatürk’ün şehri Samsun’da, kapılarımız sana her zaman sonuna kadar açık.”

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’nin bu mesajı üzerine Oğuzhan Uğur, “Çok zarifsiniz başkanım çok teşekkür ederim” şeklinde karşılık verdi.

Nisanur ÖZYURT

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.