Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

OMÜ’YE ‘GURURLU’ VEDA!

Samsun OMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nden emekli olan yazışma personeli Kader Özyılmaz, ‘veda yemeği’nde hüznü ve gururu bir arada yaşadı

OMÜ’YE ‘GURURLU’ VEDA!
REKLAM ALANI
28 Mart 2022 18:11

Samsun’a, Ondokuz Mayıs Üniversitesi’ne(OMÜ) 28 yıl boyunca hizmet verdikten sonra geçtiğimiz günlerde Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nden emekli olan yazışma personeli Kader Özyılmaz, düzenlenen bir yemekli program ile mesai arkadaşlarına veda etti.

UNUTULMAZ ANLARLA DOLU 28 YIL
Enstitü sekreterleri Sema Gündem, Yurdagül Alagil, Öğrenci İşleri Şefi Derya Özkurt, Öğrenci İşleri Ofis Sorumlusu İsmail Kuyumcu ve mesai arkadaslarıyla bir araya gelen Kader Özyılmaz, “Unutulmaz anları geride bırakarak OMÜ’ye veda ediyorum. Darısı sizlerin başınıza. Umarımız hepimiz sağlıklı bir şekilde emekliliğimizi yaşarız” dedi.

‘ARKADAŞLIKLAR, DOSTLUKLAR BİRİKTİRDİM’
Mesai arkadaşlarına seslenen Kader Özyılmaz, “Her birinizin yeri bende çok farklı. Başta Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Ali Bolat olmak üzere tüm mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bir çok arkadaşlık, dostluk biriktirdik hep birlikte. Bu dostuklukların, bu arkadaşlıkların ömrümün sonuna kadar benimle birlikte olacağını bilmek ayrıca gurur verici” diye konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.