Dolar 32,3812
Euro 35,0207
Altın 2.325,80
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

ÖNEMLİ ÇAĞRI!

Samsun’da Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, Atakum Muhtarlar Meclisi’nde muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Deveci, “Dayanışmayı sağlayabilirsek, bu yükün altından çıkarız” dedi

ÖNEMLİ ÇAĞRI!
REKLAM ALANI
12 Nisan 2022 19:20

Samsun‘da Atakum Belediyesi Muhtarlar Meclisi, Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci başkanlığında toplandı. Atakum’da görev yapan muhtarların yoğun ilgi gösterdiği meclis toplantısına Atakum Belediye Meclisi üyeleri, belediye başkan yardımcıları, başkan danışmanları ve birim müdürleri de katıldı.

‘YÜKÜN ALTINA BİRLİKTE GİRECEĞİZ’
Başkan Deveci, toplantıda gerçekleştirilen çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi verirken yeni projelerle ilgili de fikir alışverişinde bulundu. Muhtarların mahalleleriyle ilgili taleplerini tek tek dinleyen ve not alan Başkan Deveci, “Önceliklerimizi birlikte planlayalım. Taşın altına elimizi birlikte sokacağız, yükün altına birlikte gireceğiz. Böyle bir dayanışma sağlayabilirsek, bu yükün altından çıkarız. Bu yükü birlikte taşıyabilme gücümüz var” ifadelerini kullandı.

Toplantının ardından Başkan Deveci, Av. Gülay Deveci ve belediye yöneticileri muhtarlarla iftar yaptı.

‘HEPİNİZ CEMİL DEVECİ OLMALISINIZ’
Belediyenin mali durumuyla ilgili muhtarlara detaylı bilgi veren Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, belediyenin gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili de açıklamalarda bulundu. Başkan Deveci, “Bu sene kırsal mahallelerde gerçekleştirilecek su çalışmalarının ardından biz de yol çalışmalarını yapacağız. Özellikle dokuz mahallemizde yoğunluğumuz olacak. Benim belediye başkanı olarak değil bir komşu olarak sizden isteğim var; çünkü hepiniz de ayrı ayrı birer belediye başkanısınız. Benim sorumluluğum neyse sizin de o. Hepiniz Cemil Deveci olmak durumundasınız. Var olan bütçemizi ve olanaklarımızı birlikte en ihtiyaçlı, en öncelikli hangi mahalle ise el birliği ile oradan başlayarak ihtiyaçlarını karşılamamız gerekiyor. Önceliklerimizi birlikte planlayalım. Taşın altına elimizi birlikte sokacağız, yükün altına birlikte gireceğiz. Böyle bir dayanışma sağlayabilirsek, bu yükün altından çıkarız. Bu yükü birlikte taşıyabilme gücümüz var” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.