Dolar 32,4649
Euro 34,8352
Altın 2.421,86
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Orhan Kırcalı ve Hasan Togar’dan, Tekkeköy’de ‘Evet’ turu!

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ile Belediye Başkanı Hasan Togar, referandum çalışmaları kapsamında Tekkeköy’de muhtarlar, esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi

Orhan Kırcalı ve Hasan Togar’dan, Tekkeköy’de ‘Evet’ turu!
REKLAM ALANI
4 Nisan 2017 23:08

Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ile Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, AK Parti Tekkeköy İlçe Teşkilatı’nın referandum programı çerçevesinde muhtar dernekleri ile ilçedeki esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

16 Nisan Pazar günü yapılacak referandum ile ilgili bilgilendirme yapan Milletvekili Orhan Kırcalı ile Başkan Hasan Togar, ‘daha güçlü ve bölgede söz sahibi bir Türkiye için neden evet denilmesi’ gerektiğini anlatarak destek istedi.

ORHAN KIRCALI: İSTİKRAR GARANTİ

Yeni sistemde halkın temsil gücünün artacağına vurgu yapan Milletvekili Orhan Kırcalı, “Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi Meclisimizin ve milletvekillerimizin güç kazandığı bir sistem olacak. Yine bu sistem ile istikrar kalıcı hale geliyor. Hükümetler tasarı gönderemeyecek. Kanunlarla ilgili her şey Meclis kontrolünde olacak. Meclis ilk defa HSKY’ya üye seçecek. Hem Cumhurbaşkanı hem de Meclis’e seçimleri yenileme imkanı verilecek. Daha önceki yıllarda hükümetlerin ömrü 1,5 yıl idi. Devamlı hükümet değişen bir ülkede istikrar olması mümkün değildi. Cumhuriyet tarihinde ilk defa 2023, 2053, 2071 gibi uzak hedefler belirlenmeye başladı. İşte istikrarın devamı, yatırımların devamı ve güçlü bir Türkiye için Evet demeliyiz ve evet için çalışmalıyız” dedi.
HASAN TOGAR: GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN…

Ülkenin siyasi ve ekonomik krizler yaşamaması için, darbelerin ülkenin kaderi olmaması için ‘evet’ denilmesi gerektiğini anlatan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ise, “Bizlerin şahit olduğu darbe teşebbüslerine çocuklarımızın mecbur olmaması, birlik ve beraberliğimizin güçlenerek devam etmesi için, ekonomik buhranların bir daha yaşanmaması için evet diyoruz. 1960’dan bu yana Türkiye’nin siyasi tarihine bir bakın. Bir yıllık, iki yıllık, altı aylık hükümetler olmuş. AK Parti iktidarı öncesi neredeyse iki senede bir hükümet değişmiş. Koalisyon hükümetleri aralarındaki anlaşmazlıklar yüzünden ekonomik krizler ile istikrarsızlıklar yaşanmış. İstikrarın olmadığı yerde büyüme olmaz. Ekonomik gelişme olmaz. Yatırım olmaz. Özgürlük olmaz. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi özgürlük alanlarını da genişletecek. Çünkü istikrar olursa özgür bir ülke oluruz. Bizlerde daha özgür ve bölgede söz sahibi güçlü bir Türkiye için çalışacağız ve güçlü bir sesle Tekkeköy olarak evet diyeceğiz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.