Dolar 32,5258
Euro 34,7471
Altın 2.490,46
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

SAMSUN BAROSU’NDA SEÇİM!

Samsun’da avukatlar sandık başına gitti. Mevcut Samsun Barosu Başkanı Pınar Gürsel Yıldıran tek aday olarak seçimlere katıldı

SAMSUN BAROSU’NDA  SEÇİM!
REKLAM ALANI
9 Ekim 2022 17:04

Samsun Barosu’nda avukatlar sandık başına giderek başkanlarını seçti. Samsun Adliye Sarayı’nda yapılan seçimlerde yeniden aday olan Avukat Pınar Gürsel Yıldıran’ın karşısına aday çıkmadı.

HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ, GAYRET VE AZİM
Samsun Barosu’nun ilk kadın başkanı olan Yıldıran yaptığı açıklamada, “2021 Temmuz ayında yaptığımız genel kurulda Samsun Barosu başkanlığı onuru bana layık görüldü. 15 aydır hukukun üstünlüğü ile meslektaşlarımızın sorunlarının çözümü içen gayretle, azimle çalıştık. Dün genel kurulumuzu icra ettik. Genel kurulumuzun meslekte sorunlarımızın çözümü için vesile olmasını diliyorum. Bugün başka bir başkan adayı yok. Tek başkan adayı olarak bir seçime gidiyorum. Bugün Samsun Barosu’nun yönetim, denetleme ve disiplinde görev alan meslektaşlarımız seçilecek. Sandıktan ne çıkarsa çıksın birlik ve beraberlik içinde, dayanışma içinde çalışacağız ve kazanan her şartta Samsun Barosu olacak” dedi.


İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.