Dolar 32,5247
Euro 34,8295
Altın 2.443,69
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

ÖRNEK OLSUN

Samsun’da trafik kazası sonucu arka ayakları felç olan köpeğe sahip çıkan 2 arkadaş, yürüteçle yürüttükleri köpeğe şefkat göstererek örnek davranışta bulundu

ÖRNEK OLSUN
REKLAM ALANI
26 Temmuz 2023 18:14

Samsun’da trafik kazası sonucu omurgası kırılan Zeytin adı verilen labrador cinsi köpeğe Nurşah Birkay ve Doğukan Hazar Othan adlı veteriner fakültesi mezunu 2 arkadaş sahip çıktı.

 ÖRNEK OLSUN
ARALARINDA PARA TOPLADILAR
Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesinde ameliyat olan köpek, yapılan müdahalelere rağmen omurgası kırık olduğu için felç kaldı. Nurşah Birkay ve Doğukan Hazar Othan ile OMÜ Veterinerlik Fakültesi öğrencileri aralarında para toplayıp yürüyemeyen Zeytin’in arka ayaklarına yürüteç taktırıp yürümesini sağladı.

 ÖRNEK OLSUN
FİZİK TEDAVİ SÜRECİ
Nurşah Birkay ve Doğukan Hazar Othan, köpeğin bakımını da üstlenerek fizik tedavi görmesini de sağlayıp destek oldu. Köpeği yürüteç ile gezdirip yakın ilgi gösteren Nurşah Birkay, “Zeytin bir trafik kazası sonucu omurgalarını kırmıştı. Operasyonu Ondokuz Mayıs Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesinde yapıldı. Maalesef arka ayakları felç kaldı. Bunun için fizik tedavi sürecini üstlendik. Zeytin bizimle birlikte, ona bakmaya devam ediyoruz. Yürüteci ile birlikte yürütüyoruz” dedi.
Doğukan Hazar Othan ise, “Zeytin’in tedavisini biz üstlendik. Elimizden geleni yapıyoruz. Okuldaki arkadaşlarımızla bir araya geldik ona yürüteç aldık. Şimdi yürüteci ile birlikte yapmamız gereken tedavi işlemlerini yapıyoruz” diye konuştu.

 ÖRNEK OLSUN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.