Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C

ORTA DOĞU’DA YENİ SENARYO!

ORTA DOĞU’DA YENİ SENARYO!
REKLAM ALANI
10 Ekim 2023 13:55 | Son Güncellenme: 10 Ekim 2023 18:59

Filistin davası İslam aleminin bir acziyeti, emperyalistlere teslim oluşu, zevkü sefa içinde yaşayışı, ihanet içinde ki yöneticilerin varlığı, mezhep çatışmaları, atalarının İsrail’e  toprak satışı ve Türk’e de ihanetinin bir sonucudur.

Filistin davası, mescidi Aksa ve Kudüs’ün bugün ki durumu 2 milyarlık İslam dünyasın toputopu hepsi 10 milyon olan Yahudi ve İsrail’e karşı yok ve teslim oluşudur. 1948 öncesi ve sonrasında İsrail hep kazanmıştır. İşkence ve zulümler yapmış, bebek çocuk demeden Müslümanı vahşice öldürmüştür. Toprakları işgal etmiş, ablukalar koymuş, her fırsatta bombalamış, yakıp yıkmıştır.

İsrail’in elinde binlerce Müslümanın kanı vardır. İsrail bir terör devletidir. Ama Arap ülkeleri ne yapmıştır. Mezhep çatışmaları yapmak,  birbirleriyle savaşmak ile uğraşmıştır.

Allah vergisi doğal kaynaklarını batıya peşkeş çekmiştir. Arap ülkelerinin yöneticileri akıl ve vicdanlarını batıya satmıştır. İngiltere’de milyarca Euro’ya futbol kulübü alanlar, yatlarda mankenlerle ahlak dışı yaşayanlar, Picasso’nun tablosunu 500 milyon dolar verenler, petrolünü, doğal gazını heba edenler, saltanat ve şafaat içince ömür geçirenler, mal mülk edinmekten başka derdi olmayanlar Kudüsu anlamaları, İslami bilmeleri, mazlumların yanında olmayı asla bilemezler. Bunun için çalısamazlar.

Ülkemizde yaşayan samimi müslümanlar Arap ve İslam dünyasının bu halini görmeleri gerekir. İslam diye bize dayatılan Arap milliyetçiliği ve kültürüne başkaldırmaları gerekir. Türk ne kadar kuvvetlenir ve güçlü olursa Müslümanların da o kadar çok güçleneceğini hiç kimse unutmamalıdır.

Arap dünyasının bu berbat durumu İsrail’in zulümlerini görmemezlikten gelmemizi gerektirmez. İsrail’e, siyonizme, emperyalizme zulümlere, işkencelere karşıyız. Filistin’de yaşananlara ne kadar duyarlıysak Doğu Türkistan’da, Karabağ’da dünyanın her yerinde ki zulümlere de karşı olmalıyız.

Hamas elini kolunu sallayarak İsrail’e girmiş, karakollar basmış, esirler almış ve füzeler yollamıştır.Ben bu rahatça yapılan operasyona inanmam.  Bu bir senaryodur. Bedelini Filistinliler ve müslümanlar ödeyecektir.

İnşaallah bunun sonunda Gazze ve Filistin’in işgali ile İran’ın vurulması olmaz. Bitmiş olan BinyaminNetenhayuayağa kaldırılmış, Filistinlilerde sivil ve kadınları öldüren konumuna düşürülmüştür.

İsrail, Amerika ve batılıların yeniden Ortadoğu’da sürekli yaptıkları soykırımlarına zemin oluşmuştur.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

  1. Buyukcamii dedi ki:

    Bu yazarın yazılarını sevdim. Çoğunu okudum. Düm düz net yazıyor. Hangi görüşten anlamadım bilmiyorum. Lakin doğru yazıyor.