Dolar 32,4932
Euro 34,9317
Altın 2.431,38
BİST 9.789,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

“ORTADA BECERİKSİZLİĞİ TARİHE GEÇMİŞ BİR HÜKÜMET VAR”

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı’ndan istifa ederek Milletvekili Adayı olduğunu açıklayan Av.Tufan Akcagöz, Atakum ilçesinde faaliyet gösteren Kazım Koyuncu Kültür Merkezi’nin düzenlemiş olduğu kahvaltıya katıldı

“ORTADA BECERİKSİZLİĞİ TARİHE GEÇMİŞ BİR HÜKÜMET VAR”
REKLAM ALANI
30 Nisan 2018 18:41

“AKP’NİN ARTIK GİTME VAKTİNİN GELDİ           “

Kahvaltıda vatandaşlarla bir araya gelen Akcagöz, 24 Haziran’da tüm dengelerin değişeceğini ve AKP’nin artık gitme vaktinin geldiğini söyledi. Tayyip Erdoğan’ın hayal dünyasında yaşadığını dile getiren Akcagöz, sözlerine şöyle devam etti. ‘AKP’nin gitme vakti geldi. Geldiği gibi gidecek. 16 yıldır ülkeyi yönetiyorlar. Daha doğrusu, yönetemiyorlar. Enflasyon uçuşa geçmiş. Ekonomi yerlerde sürünüyor. Saraya yakın olanların dışında herkes perişan. Bir tek, saraya yakın olanların işleri tıkırında. Milletten gerçekleri saklıyorlar ama nafile. Vatandaş, ekonominin nereden nereye geldiğini yaşayarak görüyor. Ülkenin temel sorunları baş köşede duruyor. Hangi çözüm yoluna başvurdular? Hiç. İşi, akışına bırakıyorlar. Ekonomi, akışına bırakılır mı? İşi bilmiyorlar ve devleti yönetemiyorlar. Hal böyleyken, bir de vatandaştan Padişah yetkisi istiyorlar. Çok yazık. Ancak bilmeliler ki, bu yetkiyi vatandaş onlara vermeyecek. Ortada, ipliği pazara çıkmış, beceriksizliği tarihe geçmiş bir hükümet var ve 24 Haziran’da bu hükümetten de, bu kötü gidişattan da kurtuluyoruz.’ dedi.


“ ACINACAK HALDELER”

AKP’nin, vatandaşsa söyleyeceği başka hiç bir hikaye kalmadığına vurgu yapan Tufan Akcagöz, “Turgut Özal’ın yaptırdığı Adnan Menderes hava limanını biz yaptırdık diyorlar. Ellerinde başka bir şey kalmadı, milletin yaptırdıklarına sahip çıkıyorlar. Acınacak haldeler. Ne anlatacaklar? Anlatacakları bir şey de kalmadı. Şeker fabrikalarını nasıl peşkeş çektiklerini mi anlatacaklar, yoksa millete küfür eden iş adamlarını nasıl ihya ettiklerini mi? Bunların yandaş sanatçıları da, aynı bunlara benziyor. Ne diyor İbrahim Tatlıses? Oğlu 2 aylıkken, villasında üşüyormuş, evlerine doğal gazı Erdoğan bağlatmış. Ortaya çıktı ki, oğlu doğduğunda Tayyip Erdoğan henüz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı da değil. Yani, iyice ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Tatlıses’in 2 aylık çocuğu üşümesin diye seferber olanlar, milletin çocukları öldüğünde kıllarını kıpırdatmıyorlar. Açlıktan ölen bebek var. Samsun’da yetersiz beslenme sebebiyle ölen bebek var. Konya’da, soğuktan donarak ölen bebek var. 24 Haziran’da, demokrasi ve özgürlük gelecek. Sözde sanatçıların 2 aylık çocukları üşümesin diye değil, halkın çocukları üşümesin diye işleyen bir sistemi inşa edeceğiz. Kazım Koyuncu gibi sanatçıların isimlerini belki caddelere sokaklara vermiyorlar ama işte böyle kültür merkezlerinde isimleri yaşıyor. İnanın belki de bu daha güzel. “ diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.