Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Otomobil ile çarpıştı…

Samsun’da tramvayın otomobile çarptığı kaza maddi hasarla atlatıldı

Otomobil ile çarpıştı…
REKLAM ALANI
4 Ocak 2022 17:12

Samsun’un Atakum İlçesi Körfez Tramvay İstasyonu’nda meydana gelen olayda, OMÜ Rektörlük İstasyonu’ndan yolcu alan ‘Terme’ adlı tramvay, Tekkeköy istikametine hareket etti.

SÜRÜCÜ VE OĞLU YARA ALMADAM ATLATTI
Rektörlükten sonraki Körfez İstasyonu’na 15 metre kala tramvay, hemzemin geçitte Nezir Çelik’in kullandığı 19 TL 450 plakalı otomobile çarptı. Sol ön ve arka kapılarına darbe alan otomobilde bulunan sürücü Nezir ve oğlu Polat Çelik kazayı yara almadan atlattı.

YOLCULAR DA YARDIM ETTİ
Polis ekipleri kazayla ilgili tutanak tuttu. Kazalı otomobil, tramvay trafiğinin açılması için yolcular ve güvenlik görevlileri tarafından rayların dışına itildi. Otomobilde bulunan Polat Çelik, “Geliyorken bize çarptı. Çarpmayla duvara doğru itildik. Son anda kurtulduk” dedi.

Tramvayda bulunan bir yolcu ise, “Ben oturuyordum. Sonra yüksek bir ses geldi. Sonra tramvay geriye doğru gitmeye başladı. Sonra kaza olduğunu, otomobile çarptığını anladık” diye konuştu.
İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.