Dolar 32,5419
Euro 34,8971
Altın 2.433,80
BİST 9.771,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

KILIÇDAROĞLU’NU BÖYLE KARŞILADILAR!

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci ile eşi Av. Gülay Deveci, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı İmamoğlu’nu karşıladı

KILIÇDAROĞLU’NU BÖYLE KARŞILADILAR!
REKLAM ALANI
4 Nisan 2023 16:42

Samsun‘un Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, eşi CHP Milletvekili Aday Adayı Av. Gülay Deveci, CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel ve beraberindeki parti yöneticileri ‘Millet Buluşmaları’ kapsamında Trabzon’a gelen CHP Lideri, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu’nu Trabzon Havalimanı’nda karşıladı.

TRABZONLULARLA
BİRLİKTE İZLEDİLER
Başkan Deveci ve beraberindekiler, sıcak karşılamanın ardından ‘Millet Buluşması’ için Atatürk Meydanı’ndaki miting için alanına gitti. Burada Av. Gülay Deveci ile mitingi Trabzonlu yurttaşlarla birlikte meydandan takip eden Başkan Çemil Deveci, Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu’nun konuşmalarını dinledi. Trabzonluların yoğun ilgi gösterdiği mitingte Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu demokrasi ve iktidar mesajı verdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.