Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

‘OY REKORU KIRACAĞIZ!..’

Samsun’da AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “Rekor oyla, hep birlikte Samsun’umuzu yöneteceğiz” dedi

‘OY REKORU KIRACAĞIZ!..’
REKLAM ALANI
28 Ocak 2024 14:56

Samsun‘da AK Parti‘nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandıktan sonra seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Halit Doğan, Yenigün Gazetesi’ni ziyaret etti. Doğan, seçimleri rekor oyla kazanacaklarını belirterek, “Bunun için durmak yok, çalışmaya devam” dedi.


'OY REKORU KIRACAĞIZ!..'

YENİGÜN GAZETESİ’Nİ ZİYARET ETTİ
Halit Doğan, beraberinde partisinin İl Başkanı Mehmet Köse ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Adnan Arslan ile birlikte Yenigün Gazetesi ziyaret etti. Gazetenin İmtiyaz Sahibi Pervin Gün, Genel Müdür Musa Gün, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Muammer Dilber ile bir süre görüşyen Halit Doğan, önemli açıklamalarda bulundu.


'OY REKORU KIRACAĞIZ!..'

‘CUMHURBAŞKANIMIZI YANILTMAYACAĞIM’
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan kendisine önemli bir görev verildiğini belirten Halit Doğan, “Sayın Cumhurbaşkanımız bizlerden Samsun’da en yüksek oy oranını bekliyor. Bu nedenle 31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçiminde Samsun olarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yanıltmayacağımıza eminim. Bunun için durmak yok, çalışmaya devam” dedi.


'OY REKORU KIRACAĞIZ!..'

‘SAMSUNLULAR BİZİ YALNIZ BIRAKMAYACAK’
Halit Doğan, ayrıca şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle Samsun’umuzun Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı görevi tarafıma layık görüldü. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimi açıklarken, ‘sadece Samsun’un belediye başkanı adayı olarak değil, en çok oy alacak aday’ olarak beni seçtiklerini söylediler. Aynı zamanda açıklanan adaylarımızın içerisinde de en genç aday olarak ben belirlenmiş oldum. Bu üstümüzdeki büyük bir görev tabi ki. Hem çok büyük bir övünç kaynağı hem de sorumluluklarımızı daha da arttıran bir durum. Hepsinin farkındayız, Samsun’umuza hizmet noktasında Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, büyüklerimizin tecrübesi, gençlerimizin enerjisi, her bir insanımızın ayrı ayrı fikirlerini dikkate alarak inşallah 31 Mart günü en yüksek oyu da alarak Samsun’umuza hizmet edeceğiz. Samsun’umuzun bizi yalnız bırakmayacağına, Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’a bizi mahcup etmeyeceğine inancım tam. Biz de hemşehrilerimizi mahcup etmeyecek, Samsun’umuz için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.”

‘SAMSUN’A YATIRIMLAR ARTARAK SÜRECEK’
Partisinin 5 yıl Çarşamba İlçe Başkanlığı, 5 yıl da Çarşamba Belediye Başkanlığı görevinde bulunduğunu hatırlatan Halit Doğan, “Tüm bu görev süremiz boyunca kentimiz için istihdamdan eğitime, kültürden spora her alanda yatırımları hayata geçirmeye, Çarşamba’yı sevgiyle yaşanılan, insanların birbirlerini daha çok dinleyip anladığı bir kent haline getirmeye özen gösterdik. İnşallah Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamını vatandaşlarımız da bize teveccüh ederse herkesin sevgiyle, saygıyla birbirine yaklaştığı, yatırımların artarak devam ettiği, 19 Mayıs ruhuyla olimpiyat şehri Samsun iddiasıyla, turizmde önemli hizmetleri hayata geçirerek vatandaşlarımıza el ele vererek yöneteceğiz. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin” diye konuştu.

Gökhan ÜNLÜ

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.