Dolar 32,4752
Euro 34,8856
Altın 2.433,53
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

OYUNU ATTI, DİLEKTE BULUNDU!

Ticaret Bakanı ve AK Parti Samsun 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Muş, Samsun’da oy kullandı. Muş, “Türkiye’nin 2023-2028 dönemini kapsayacak yönetim bu sandıklardan çıkacaktır” dedi

OYUNU ATTI, DİLEKTE BULUNDU!
REKLAM ALANI
14 Mayıs 2023 16:49

Bakan Mehmet Muş, aday gösterildiği Samsun’da İlkadım ilçesindeki Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu’nda 1039 nolu sandıkta oyunu kullandı. Oyunu kullandıktan sonra diğer sandıkları gezen Muş, sandık görevlileri ve vatandaşlarla sohbet etti. Muş, oy kullanma işleminin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

‘VATANDAŞIN İLGİSİ ÇOK OLUMLU’
Seçime katılım oranının oldukça yüksek olduğunu ifade eden Ticaret Bakanı Mehmet Muş, “Yaklaşık 30 günlük bir kampanya süresinden sonra bugün oy kullanma işlemleri başladı. Ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Kampanya süreci bir olgunluk içerisinde geçti. Bazı küçük olayların dışında herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan Türkiye genelinde bir seçim geçiriyoruz. Seçimlere büyük bir katılım olduğunu gözlemliyorum. Vatandaşımızın ilgisi çok olumlu. Bu Türkiye’nin demokratik olarak aslında hangi seviyeye geldiğinin en önemli göstergesi. Büyük bir olgunluk içerisinde oylar kullanılıyor. İnşallah sandıklar kapandıktan sonra da aynı olgunluk içerisinde bu süreç tamamlanacaktır. Türkiye’nin 2023-2028 dönemini kapsayacak yönetim bu sandıklardan çıkacaktır. Milli irade tecelli edecektir. Şimdiden ülkemize, milletimize hayırlı olsun” dedi.

Mehmet Muş’u oy kullanacağı okulda AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ve parti teşkilatı da yalnız bırakmadı.

İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.