Dolar 32,2749
Euro 34,7532
Altın 2.396,48
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C

‘PLAY-OFF’ HESAPLARI!

Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Spor Toto 1’inci Lig’de 53 puan ve üzeri toplayan takımların play-off’ta yer alabileceğini söyledi

‘PLAY-OFF’ HESAPLARI!
REKLAM ALANI
10 Mart 2022 21:15

Samsunspor‘un deneyimli çalıştırıcı, antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kaydırılan haftanın maçlarının milli takım arasındaki fikstürden sonra oynanmasının daha doğru olduğunun altını çizen Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Biz de bugün deplasmana gitmek için hazırlanmıştık ama alınan karara saygı duyacağız ve bundan sonraki süreçte onların açıklayacağı takvime göre hazırlanacağız” dedi.

‘SON 2 MAÇTAKİ OYUN ZITTI’
Son haftalarda oynanan oyun ve alınan skorlardan memnun olmadıklarını ifade eden Fuat Çapa, “Menemenspor maçındaki mağlubiyetin hafifletici nedeni yok. Son 2-3 maçta kendi oyun kimliğimizden çıkmamız bizi üzdü. Top bizdeyken gelişim gösteriyoruz ama top rakipteyken çok kolay ve basit goller yediğimiz 2 maç oynadık. Bu, daha önce oynadığımız oyuna göre beyaz ve siyah kadar zıttı. Hafta boyunca bunun üzerine çalıştık. Yaptığımız hataları ele aldık. Umarım bundan sonraki süreçte buna benzer basit goller yemeyiz ve basit mağlubiyetler almayız” diye konuştu.

‘ÖZGÜVEN VE İNANÇ’ VURGUSU
Alacakları 1 galibiyetin takım üstündeki baskıyı azaltacağını da belirten Çapa, “Kalan 10 maç uzun bir süreç ve arada alınabilecek 30 puan var. Hepsini almak için mücadele edeceğiz ama ilk oynayacağımız maçtaki skora bakıp ondan sonraki maçları daha sonra düşüneceğiz. Çünkü ilk 6’da olursanız, 3 ile 6. sıradaki konumunuzu da ilerleyen haftalarda ona göre ayarlamanız lazım. Play-off’ta kimler olacak, bunları da görmek lazım. Bunlar için şu anda çok erken. Şu anda oynayacağımız ilk maçı kazanıp, hem özgüvenimizi hem de bize olan inancı sağlamamız gerekiyor. İnşallah tekrar beklenen ve özlenen oyun ve skorları alırız” dedi.

’53 VE ÜSTÜ PLAY-OFF’TA YER ALIR’
Bu seneki play-off puan barajı hakkındaki öngörüsünü de paylaşan Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, şunları söyledi:

“Hedefinizi belirlemek istiyorsanız, hedefi olan takımlardan daha iyi olmak zorundasınız. Olmadığınız sürece oralarda olmayı hak etmiyorsunuz demektir. O açıdan bu maçlar bizler için ne kadar zorlu ise onlar için de o kadar zorlu. Sonuçta 2 taraf da mücadele edecek. Play-off puan barajını şu anda öngörmek çok zor ama ben 57-58 puan bandı ile 53 ve üzeri puanın ilk 6 içerisini göstereceğini düşünüyorum. 2. devrede alınan puan ortalamasını da hesaplarsak aşağı yukarı bu civarda olabilir.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.