Dolar 32,3549
Euro 34,7874
Altın 2.394,14
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

POLFİSAN’DA ‘FUAR’ HEYECANI!

Samsun’dan Polfisan Kent Mobilyaları’nın da katıldığı, çoğunluğu yerli üretici firmalar yeniliklerini sergilemeye hazır

POLFİSAN’DA ‘FUAR’ HEYECANI!
REKLAM ALANI
5 Nisan 2023 17:36

Şubat ayında yapılması planlanan ancak yaşanan deprem felaketleri nedeniyle ertelenen The Flower and Plant Show 2023, 12 Nisan’da kapılarını açıyor. Samsun’un ünlü firması Polfisan Kent Mobilyaları da fuardaki yerini alacak.

SÜS BİTKİLERİ, DİKEY BAHÇELER…
Süs bitkileri ve peyzaj sektörünün tüm paydaşlarını, uluslararası nitelikli tek bir fuarda bir araya getiren The Flower and Plant Show 2023’te farklı türde ağaçlar, çiçekler ve çiçek soğanları, iç ve dış mekan süs bitkileri, fideler, dikey bahçeler, meyve fidanları, tohumlar, dekoratif peyzaj malzemeleri, bahçe aletleri, park ekipmanları, yetiştirme ortamları ile teknik ekipman ve malzemelere kadar sektöre dair yüzlerce ürün bir arada sergilenecek. Aralarında belediyeler, oteller, alışveriş merkezleri, inşaat firmaları, sağlık kuruluşları, markalı konut projeleri, şehir planlamacıları, mimarlar ve villa sahipleri gibi süs bitkileri ve peyzaj ile doğrudan ilgisi bulunan ziyaretçi grupları aradıklarından çok daha fazlasını The Flower and Plant Show 2023’te bulacak.

Tarsus Fuarcılık tarafından Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek 12’nci Uluslararası Süs Bitkileri, Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı The Flower and Plant Show, 12-15 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. Çoğunluğu yerli üreticilerden oluşan çok sayıda markanın katılacağı fuara, bini yurt dışından olmak üzere toplam 15 bin satın almacı bekleniyor.

FARKLI PAZARLARA AÇILIM
Sektörlerin yeni pazarlara açılması ve dünyanın dört bir yanından nitelikli satın almacılarla bir araya gelip farklı ihracat kanallarına erişimi konusunda fuarların en etkili mecralar olduğunu vurgulayan Tarsus Fuarcılık Genel Müdürü Zekeriya Aytemur, 12 Nisan’da başlayacak The Flower and Plant Show’un da bu misyonunu başarıyla yürütmeye devam ettiğini söyledi. “Yerli üreticilerimiz, nitelikli ve fiyat avantajlı ürünleriyle, dünya süs bitkileri ticaretinde farklı bir konumda bulunuyor” diyen Aytemur, yurt içi ve yurt dışından binlerce profesyoneli ağırlayacağımız The Flower and Plant Show ile, sektörün satış ve ihracat hedeflerine katkı yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Tarsus Fuarcılık Genel Müdürü Zekeriya Aytemur

The Flower and Plant Show 2023 hakkında detaylı bilgi almak ve bu önemli buluşmayı ziyaret etmek isteyenler, online kayıtlarını www.flowershow.com.tr adresinden yaptırabilirler.

Nisanur ÖZYURT

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.