Dolar 32,5169
Euro 34,9742
Altın 2.438,92
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

POLİSE TAM DESTEK!

Samsun’da İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, tüm imkanları ile her zaman emniyet güçlerinin yanlarında olduklarını söyledi

POLİSE TAM DESTEK!
REKLAM ALANI
14 Eylül 2023 17:33

Samsun İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a iadeyi ziyarette bulundu. Başkan Demirtaş, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.


Emniyet Müdürü Arıbaş, İlkadım'da

‘AMACIMIZ GÜZEL HİZMLETLER VEREBİLMEK’
Sohbet şeklinde gerçekleşen ziyarette Samsun’u zamanla daha iyi tanıdığını ifade eden İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, “Kurtuluşun şehri Samsun oldukça güzel bir şehir. Amacımız; görev süremiz boyunca tüm idari kurum ve kuruluşlarımızla birlikte hareket ederek, bu şehre güzel hizmetler vermektir. Misafirperverliğinden dolayı başkanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

‘EMNİYET TEŞKİLATI GURUR KAYNAĞI’
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Demirtaş, “Halkımızın huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakârlıktan çekinmeyen emniyet teşkilatımız her zaman bizlerin gurur kaynağı olmuştur. İlkadım Belediyesi olarak bizler de imkanlarımız ölçüsünde her zaman emniyet güçlerimizin yanında olacağız. Böylesine zorlu bir mesleği hakkıyla icra eden başta Emniyet Müdürümüz Ahmet Arıbaş olmak üzere tüm emniyet teşkilatımızı gönülden kutluyor ve Allah’tan muvaffakiyet diliyorum” diye konuştu.


Emniyet Müdürü Arıbaş, İlkadım'da

Başkanlık makamında gerçekleşen iadeyi ziyaretin sonunda İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Samsun İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş’a Onur Anıtı ve Kur’an-ı Kerim hediye etti.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.