Dolar 32,3549
Euro 34,7874
Altın 2.394,14
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

PROJE YAĞMURU!

AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, “Kültür Sarayı, her mahalleye kreş, sosyal yaşam alanları, bilim merkezi gibi çok önemli projelerimiz var” dedi

PROJE YAĞMURU!
REKLAM ALANI
12 Şubat 2024 17:22

Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde sabah erken saatlerde başlayan seçim çalışmalarına gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden Belediye Başkan Adayı Ender Gür, projelerini ve planlarını halka anlatıyor. Esnaf gezileri, halk buluşmaları ve teşkilat toplantılarıyla her günü dolu dolu geçen Gür, gördüğü ilgi ile de moral buluyor.

AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, Ali Fuat Başgil ve Suğluca Mahallesi’ne giderek vatandaşlarla buluştu.

KREŞ VE BİLİM MERKEZİ
Ender Gür, “Ben eğitimciyim. Eğitim konusu önemli. Her mahallede kreş yapacağız. Kadınlara yönelik sosyal yaşam merkezleri hazırlıyoruz. Bilim merkezlerimizin sayısını çoğaltacağız. Açık hava bilim merkezi var kapalı alan da yakın zamanda bitecek. Kapsamlı büyük bir kültür sarayı projesi var. Şu anda mevcut bir kültür sarayı var ama eskidi. Teknik arkadaşlar çalışıyorlar. Yıkıp yerine mi yapalım, yoksa başka bir yere mi yapalım ona karar vereceğiz” dedi.

40 YILLIK BİR ALTYAPI VAR
Yıkılacak hükümet konağının yerine de muazzam bir proje hazırladıklarını söyleyen Ender Gür, “Hükümet konağı bitiyor. Eskisinin yerine enfes bir proje hazırlıyoruz. Bana diyorlar ki ‘Çok şanslısın’. Niye diyorum? ‘Seçim sonrası hemen bitecek işler var, başkan geldi hemen halletti olacak’ diyorlar. Şu anda Çarşamba’da, önümüzdeki 30-40 yılı kapsayacak bir altyapı çalışması yapılıyor. Seçim sonrası Büyükşehir Belediyesi ile koordineli en kısa zamanda bitireceğiz” dedi.

GÜR VE DOĞAN’A İLGİ: AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan’ın da katılımıyla Çarşamba’da ‘Geçmişten Günümüze Teşkilat’ buluşması gerçekleşti. Bu toplantıda Çarşambalıların ve partililerin Halit Doğan ve Ender Gür’e ilgisi çok büyüktü.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.