Dolar 32,5217
Euro 34,9267
Altın 2.455,59
BİST 9.888,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

‘RANTİYEYE DEĞİL ŞANTİYEYE…’

Samsun’da Canik Belediyesi ilçe halkına daha verimli ve hızlı bir şekilde hizmet vermek için araç filosuna yenilerini ekledi. Başkan Sandıkçı, “Yürüyerek değil koşarak halkımıza hizmet ediyoruz” dedi

‘RANTİYEYE DEĞİL ŞANTİYEYE…’
REKLAM ALANI
31 Ocak 2021 18:46

Samsun‘da Canik Belediyesi mevcut araç filosuna 2 adet çöp kamyonu, 1 adet çöp dorsesi, 1 adet çöp taksi, 1 adet süpürge aracı, 1 adet Zabıta aracı ve 1 adet su tankeri olmak üzere toplam 7 araç ilave ederek araç filosunu genişletti.

ROTAMIZ RANTİYEYE DEĞİL ŞANTİYEYE!
Canik halkına daha iyi hizmet sunabilmek adına, daha temiz ve daha güzel bir Canik için araç filolarına yenilerini eklediklerini söyleyen Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, araç tanıtıp toplantısında yaptığı açılış konuşmasında, “Yaklaşık 2 yıla yakın bir zamandır Canik ilçemize hizmet etmek için görevdeyiz. Görevi devraldığımız ilk günden bugüne borç edebiyatı yapmadan hizmet üretme yarışına girdik. İlk günlerde bizlere yol haritası olacak çok önemli bir söz söylemiştim. Bundan sonra rotamız rantiyeye doğru değil şantiyeye doğru olacaktır demiştim. İşte bu gördüğünüz araçları doğru rota, planlı ekonomi yönetimi ve sağlam bir strateji neticesinde vatandaşlarımızın hizmetine kazandırmış olduk” dedi.

‘PANDEMİYE RAĞMEN AYAKTA KALDIK’
Bundan sonra koşarak hizmet yapacaklarını ifade eden Başkan Sandıkçı, “Daha öncede söyledim yine söyleyeceğim. İlk işimiz raydan çıkmış olan trenin vagonlarını tekrar raya sokmak, tamirini onarımını gerçekleştirmek ve doğru bir planlama ile tekrar yola çıkarmak olacak demiştim. Elhamdülillah 2019 yılının sonuna doğru bunu başardık. Artık rotası belli olan, ne yapması gerektiğini bilen bir belediye haline geldik. 2020 yılında tüm olumsuzluklara ve pandemiye rağmen ayağa kalkmayı başardık ve şimdi 2021 yılı Canik ilçemiz için şahlanış yılı olacak inşallah. Ayağımızdaki prangalardan kurtulup yürümeye başlamıştık, artık adımlarımızı hızlandıracak ve koşmaya başlayacağız. Çünkü sizler bunu hak ediyorsunuz. Çünkü Canik bunu hak ediyor” diye konuştu.

Başkan Sandıkçı, açılış konuşmasının ardından Adnan Menderes Demokrasi meydanında hilal şeklinde dizilen araçlar hakkında tek tek katılımcılara bilgiler verdi. Ardından belediye araç filosuna yeni eklenen araçlar ilçe genelinde tanıtım turu attı.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.