Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

RAVZA BEBEK İÇİN!

Samsun’da Ladik Belediye Başkanı Adnan Topal, Ravza bebeği ve ailesini ziyaret etti, “Maddi ve manevi her türlü desteği vereceğiz” dedi

RAVZA BEBEK İÇİN!
REKLAM ALANI
19 Aralık 2023 19:49

Samsun’un Ladik İlçesi’nde 9 günlükken SMA TİP 1 teşhisi konulan Amine Ravza Sancak için destek kampanyası sürüyor. ‘Ravza’ya Umut Ol’ kampanyasına Ladik Belediyesi olarak destek verdiklerini dile getiren Başkan Adnan Topal, şahsi olarak da aileye maddi yardımda bulundu.

BAŞKAN TOPAL ZİYARET ETTİ
Ladik İlçesinde yaşayan Nurdane ve Oğuz Sancak çiftinin SMA TİP 1 hastası 5 aylık çocuğu Amine Ravza Sancak için belediye de seferber oldu. Bölge halkının ve hayırseverlerin katkılarıyla devam eden kampanyaya Ladik Belediyesi de destek verdi. Belediye Başkanı Adnan Topal, bebeği ve ailesini ziyaret edip, son durumları hakkında bilgi aldı.

‘BU YARDIMLAR SÜRMELİ’
Valilik onaylı kampanyaya desteğin sürdüğünü ve herkesten gücü ölçeğinden yardım beklediklerini söyleyen Oğuz Sancak, destek veren, dua eden, katkı sunmaya çalışan tüm hayırseverlere teşekkür etti. Kızının sağlığına kavuşması için tüm imkanlarını seferber ettiklerini dile getiren Sancak, yardımların sürmesini istedi.

SICAK DUYGULAR: Başkan Topal, Sancak ailesini ziyaretinde minik Ravza’nın ağabeyi ile de yakından ilgilendi ve getirdiği hediye ile onu mutlu etti.

‘RAVZA’YA UMUT OL’A DESTEK
Ladik Belediye Başkanı Adnan Topal, “Dileğimiz bir an önce Ravza bebeğimiz ilacına kavuşur, güzel ilçemizin sokaklarında koşarak oyun oynar. Bizler de Ladik Belediyesi olarak ‘Ravza’ya Umut Ol’ kampanyasında yerimizi alarak elimizden gelen desteği vereceğiz” diyerek, şahsi olarak da aileye zarf içinde bir miktar para verip destek oldu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.