Dolar 32,5999
Euro 34,7203
Altın 2.497,86
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Rızvan Aksoy Ziyaretleri Tam Gaz Devam Ediyor

31 Mart Mahalli Yerel Seçimler kapsamın da İyi Parti Bafra Belediye Başkan adayı Rızvan Aksoy, “Bu Şehir Değişim “ istiyor sloganıyla çıktığı ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Rızvan Aksoy Ziyaretleri Tam Gaz Devam Ediyor
REKLAM ALANI
19 Mart 2019 16:49 | Son Güncellenme: 19 Mart 2019 17:06

İyi Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy  İyi Parti Samsun Millet Vekili Bedri Yaşar ile birlikte  bu yıl göreve yeni atanan Bafra Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Uzun’u ziyaret ederek  bir etkinliğe katıldılar.

Daha sonra sırasıyla Karpuzlu Mahallesi sakinlerinden Bayram Kurt’un cenaze merasimine katılarak Kurt ailesine acısını paylaştıktan sonra aileye baş sağlığı dileklerini iletti.

İyi Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy ve İyi Parti Samsun Millet Vekili Bedri Yaşar ile birlikte gündüz ziyaretlerinin sonun da Sivil Toplum Kuruluşu (STK) olan Bafra Görme Engelliler Derneği Başkanı Mustafa Kaplan ve Yönetimini Dernek binasın da ziyaret ettiler.

Burada kısa sohbet içinde geçen ziyarette İyi Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy, ”biz herkezi düşünerek projeler ürettik. Burada Engelli ve Göreme Engelli kardeşlerimizi de unutmadık. Eğer isterlerse Belediye’ye aralarından bir arkadaş seçerlerse onları Belediye Meclisinde temsil etmiş olurlar. Çünkü artık gerçekten “ Bu Şehir Değişim “ istiyor bizler de bunun farkın da ve bilincindeyiz” dedi.

Bafra Görme Engelliler başkanı Mustafa Kaplan ise;” İyi Parti Bafra Belediye Başkan adayımız Rızvan Aksoy ve İyi Parti Samsun Millet Vekili Bedri Yaşar’ın ziyaretlerinden dolayı kendilerine arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Biz Başkan adayımız Rızvan Aksoy’dan istediğimizi başkan söyledi Belediye Meclis’in de bizleri temsil edecek bir arkadaşımızı talip edecektik, o zaten bunu açık beyan söyledi.”

Başkan Mustafa Kaplan İyi Parti Samsun Millet Vekili Bedri Yaşar ise Kamu da Engelliler için ayrılan çalışan kotasının %3’ten %5 çıkarılması konusun da talebini ilettik, Bedri Bey ise bizlere maalesef bunun Meslis’te sunduklarını ama red edildiğini belirtirken yine bu işin takipçisi olacağı sözünü de almış olduk dedi.

Bafra Görme Engelliler Başkanı Mustafa Kaplan, öncelikle da İyi Parti Bafra Belediye Başkan adayı Rızvan Aksoy’a çıktığı bu zorlu yol da başarılar dilerken, ziyaret çekilen toplu resimle son buldu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.