Dolar 32,4443
Euro 34,7476
Altın 2.435,09
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Rusça Konuşanlar, OMÜ’de!

Karadeniz Bölgesi Rusça Konuşanlar Eğitim, Kültür ve Dostluk Derneği yöneticileri, Samsun’da OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı ziyaret etti

Rusça Konuşanlar, OMÜ’de!
REKLAM ALANI
25 Şubat 2021 17:03

Samsun’un Atakum İlçesi’nde 2020 yılının eylül ayında faaliyete geçen Rusça Konuşanlar Eğitim, Kültür ve Dostluk Derneği Başkanı Pervin Gündüz, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal’a nezaket ziyaretinde bulundu.

ORTAK PROJE TEMENNİSİ
Dernek Başkanı Pervin Gündüz, beraberinde yönetim lurulu üyesi Baba Osmanov ile birlikte Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal tarafından ağırlandı. Ziyarette, Türkiye ve Rusya arasındaki ilişkilerin güçlenmesi ve gelişmesine katkı sunmak adına faaliyetlerde bulunmayı amaçladıklarını belirten Dernek Başkanı Pervin Gündüz, derneğin çalışma alanlarından bahsederek OMÜ ile geliştirilecek proje ve düzenlenecek programlara dair düşünce ve değerlendirmelerini Rektör Yavuz Ünal’la paylaştı.

RUSYA İLE KÖKLÜ BAĞLAR
Rektör Yavuz Ünal da farklı kültürlerin birbirini tanıması ve kaynaşması bakımından ortaya çıkan inisiyatifleri önemsediklerine işaret ederken, “Rusça Konuşanlar Eğitim, Kültür ve Dostluk Derneği, 2 ülke arasındaki dostluk bağlarının güçlenip kökleşmesine katkıda bulunacaktır” dedi.

Rektör Ünal, OMÜ olarak sivil toplum kuruluşlarıyla ortak çalışmaların yürütülmesi ve sürdürülebilir projelerin üretilmesi hususunda iş birliğine her zaman sıcak baktıklarını da sözlerine ekledi.

Dernek Başkanı Pervin Gündüz

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.