Dolar 32,4658
Euro 34,7315
Altın 2.441,46
BİST 9.926,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

SALIPAZARI’NDA MUTLU SON!

Samsun’un Salıpazarı’nda belediye işçilerinini bağlı olduğu sendika, istediğini aldı

SALIPAZARI’NDA MUTLU SON!
REKLAM ALANI
6 Ocak 2023 16:44

Samsun‘da Salıpazarı Belediyesi’nde çalışan sendikalı işçiler toplu sözleme ile istediklerini aldı.
Salıpazarı Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası Samsun Şubesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

SALIPAZARI'NDA MUTLU SON!
İLK 6 AY YÜZDE 25

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ve Belediye-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı İlyas Yiğit tarafından imzalanan sözleşmeye göre sendikalı işçilerin maaşları ilk 6 ay yüzde 25 ve 2’nci 6 ay için ise devlet memurlarına uygulanacak zam oranında artış sağlayacak.

‘ENFLASYONA KARŞI EZDİRMEDİK’

Belediye Başkanı Halil Akgül, imza töreni sonrası yaptığı açıklamada, “işçilerimizin mutluluğu, onların refahı bizim için önemli. Çünkü ilçemizde yapılan her hizmette onların imzası var. Biz onlarla çok daha büyük bir aileyiz. Geçen yılda ekonomik şartları göz önüne alarak işçilerimizle 2 kez ek zam protokolü yaparak onları enflasyona karşı ezdirmedik. Bu gün de imzaladığımız toplu iş sözleşmesi işçilerimize, sendikamıza ve belediyemize hayırlı olsun” dedi.Belediye-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı İlyas Yiğit ise katkılarından dolayı Başkan Halil Akgül’e teşekkür ederek, “Sözleşmemiz işçilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.