Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 21°C

SALIPAZARI’NIN ‘KANAYAN’ YARASI!

Samsun’un Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, ilçede yapılması yıllardır gündemde olan proje ile ilgili olarak, “Salıpazarı barajı kanayan yaramızdır” dedi

SALIPAZARI’NIN   ‘KANAYAN’  YARASI!
REKLAM ALANI
13 Ekim 2022 17:12

Samsun’un Salıpazarı İlçesi Belediye Başkanı Halil Akgül, sadece ilçesinin değil tüm bölgenin yıllardır gündeminde yer almasına rağmen yapımı gerçekleştirilemeyen proje ile ilgili olarak, “Salıpazarı Barajı, kanayan yaramızdır” açıklamasında bulundu.

‘BİR AN ÖNCE BİTİRİLMELİ’
AK Parti Salıpazarı İlçe Danışma Kurulu Toplantısı İl Başkanı Ersan Aksu’nun da katılımı ile gerçekleştirildi. İlçe Danışma Kurulu Toplantısında konuşan Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, “Salıpazarı İçme ve Sulama Barajı kanayan yaramız, bir an evvel çalışmaların başlayarak bitirilmesi gerekir” dedi.

Başkan Akgül’ün konuşmasının satır başları şöyle:

“Kuruluşumuzdan bugüne teşkilatlarımızla hep hem fikir olduk, hiç ayrı düşmedik. Beraber yürüdük, beraber karar verdik. Her seçimden sonra yarın yeniden seçim olacakmış gibi hep sahadaydık. Vatandaşlarımızın iyi ve kötü günlerinde hep yanlarında olduk.

DOĞAL GAZ, 2023 YILI SONUNDA
Salıpazarı’nda kanaya bir yaramız var. O da Salıpazarı barajı. Bu konuyu takip ederek artık bir yol almamız gerekiyor. Salıpazarı’nda doğal gaz ile ilgili bir süreç başladı. Bakanımız ve Cumhurbaşkanımızın müjdeleri ile 2023 yılı sonuna kadar doğal gaz Salıpazarı’nda olacak inşallah.

SALIPAZARI’NA 120 ‘SOSYAL’ KONUT
Sosyal Konut Projesine dahil olmak istiyoruz. Bununla ilgili hazırladığımız dosyayı Bakanımıza ilettik. İnşallah Salıpazarı ilçemize de en az 100-120 konut kazandıracağız.

ESKİ HASTANE KÜLTÜR MERKEZİ OLACAK
Salıpazarı İlçe Devlet Hastanemiz hizmete girdi. Ancak hastanemizin D sınıfı olması gerekiyor. Mevcut hali ile birçok kadro boş. Diğer branşların ve Uzman Doktorların gelebilmesi için İlçe Devlet Hastanemizin D sınıfı olması gerekiyor. Eski Devlet Hastanesi binasının tahsisini istedik. Burası belediyemize tahsis edildiğinde kadınlar kültür merkezi, konferans salonu, gençlik merkezi ve kütüphane olarak.

*Salıpazarı seçime hazır, öz güvenimizle bizler hiç sahadan eksik olmadık. İnşallah 2023 seçimlerinde alnımızın akıyla Salıpazarı olarak ilk sırada Cumhurbaşkanımıza destek verecektir.”

3 İLÇENİN DE KURTULUŞU BU BARAJDIR
Başkan Halil Akgül, geçtiğimiz dönemlerde de Salıpazarı Barajı’nın bir an önce tamamlanmasını gerektiğini belirten açıklamalar yapmıştı. Barajın sadece Salıpazarı değil Çarşamba ve Terme ilçelerini her yıl vuran ve can ve mal kayıplarına neden olan sel felaketlerini önleyeceğini belirten Akgül, “Haykırmak istiyorum. Bu ilçelerin kurtuluşu Salıpazarı Barajı’dır. Bitirelim bu barajı” açıklamasında bulunmuştu.

Fatma SINAN

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.