Dolar 32,5461
Euro 34,8989
Altın 2.435,42
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Samsun Adliyesi’nde KAN bağışı..BAŞSAVCI KILIÇ’TAN TEŞEKKÜR VE ÇAĞRI!

Samsun Adliyesi’nde depremzedeler için düzenlenen kan bağışı kampanyası yoğun ilgi gördü. Katılımcılara teşekkür eden Başsavcı Mehmet Sabri Kılıç, kampanyaya destek çağırsında bulundu

Samsun Adliyesi’nde KAN bağışı..BAŞSAVCI KILIÇ’TAN TEŞEKKÜR VE ÇAĞRI!
REKLAM ALANI
15 Şubat 2023 19:47

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı ve Türk Kızılay Samsun Şubesi iş birliğinde depremzedeler için kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kızılay tarafından Samsun Adliyesi içerisinde kan verme noktası kuruldu. Kampanyaya adliye çalışanları büyük ilgi gösterdi. Savcılar, avukatlar, büro personelleri ve birçok çalışan kan bağışı yaptı.

BAŞSAVCI KILIÇ: YARALILAR KAN BEKLİYOR
Kan bağışı noktasını ziyaret eden Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, “Oradaki insanların konteyner, battaniye, çadıra ihtiyacı olduğu kadar kana da ihtiyaçları var. Çok sayıda yaralı var. Bu yaptığınız kampanya çok anlamlı ve önemli. Ben 17 kişilik ekibimle deprem bölgesinde görev yaptım. Ölüm ve defin işlemlerini gerçekleştirdik. Biz kendi alanımızla ilgili bir hizmet yaptık. Bazı arkadaşlar orada yardım dağıtmada görev aldı. Sırada çok fazla gönüllü meslektaşımız var” dedi.

Kan bağışı kampanyasında Kızılay Samsun İl Başkanı Ahmet Muştu ve Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım da hazır bulundu. Saat 09.00’da başlayan kan bağışı bugün 17.00’de sona erecek.


İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.