Dolar 32,4790
Euro 34,9431
Altın 2.436,33
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

SAMSUN, BİSİKLET SÜRÜYOR!

Samsun’da 5 Haziran Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri kutlamaları çerçevesinde “Çevre Dostu Bir Yaşam” için bisiklet turu düzenlendi

SAMSUN, BİSİKLET SÜRÜYOR!
REKLAM ALANI
5 Haziran 2022 16:29

Samsun Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından organize edilen bisiklet turu etkinliğine Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, daire müdürleri ve siyasi parti temsilcileri ile 555 bisikletli vatandaş katıldı.

‘HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMALI’
Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı yaptığı konuşmada, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın bu yılki temasını ‘Sıfır Atık’ olarak belirlediği Türkiye Çevre Haftası’nı ilimizde çevrenin korunması, sürdürülebilir, doğayla uyumlu, daha temiz, daha yeşil yaşam çevrelerinin oluşturulması, iklim değişikliğiyle mücadele ve uyum konularını işleyerek dolu dolu geçiriyoruz. Çevre üzerinde olumsuz etkilere neden olan etkenleri asgariye indirmenin ve doğal dokunun bozulmasını önleyecek tedbirleri almanın devlet ve birey olarak hepimizin ortak görev ve sorumluluğu olduğunu unutmayalım, üzerimize düşen tüm görevleri ve gerekli çalışmaları yerine getirmeye gayret gösterelim” dedi.

EN GÜZEL DOĞA, SAMSUN’DA
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ise, “Samsun Türkiye’nin en güzel hatta Dünya’nın en güzel doğasına sahip. Dünyamızı ve bu güzel şehrimizi doğru kullanıp gelecek nesillere en güzel şekilde devretmek durumundayız” diye konuştu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ömer Bolat da, “Doğal kaynakların ekolojik dengeye zarar vermeyecek şekilde işletildiği, yenilebilir enerji kaynaklarının kullanımının artığı, temiz, yeşil ve yaşanabilir bir çevreyi gelecek nesillerimize bırakabilmek dileğiyle çevre gününü kutluyoruz” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi önünden başlayıp Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı ile protokol üyelerinin de pedal çevirdiği bisiklet turu Çobanlı İskelesi’nde sona erdi.
İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.