Dolar 32,3143
Euro 35,1060
Altın 2.290,78
BİST 9.057,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

İlk hedef 30 Mart 2019

Yapılan temayülün ardından Muharrem Göksel’den görevi devralarak AK Parti İl Başkanlığı koltuğuna oturan Hakan Karaduman Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

İlk hedef 30 Mart 2019
REKLAM ALANI
23 Ocak 2018 22:36

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yılmaz, İl Başkanı Karaduman’a yeni görevinde başarılar dileyerek,” Siyasetin evveli, ortası ve sonu teşkilattır. Teşkilat olmadan hiçbirşey olmaz. Teşkilatçılık zor bir iştir, aşk ister, sabır ve fedakarlık ister. Teşkilatımızla birlikte ilk hedefimiz 30 Mart 2019 seçimleri. Seçimlerde başarılı olmamız gerekiyor. Önümüzdeki süre içerisinde çok çalışacağız, herkesi kucaklayacağız, basmadığımız yer, sıkmadığımız el kalmayacak. Bunu sizlerle birlikte AK Partimizin çok değerli teşkilat üyeleri ile yapacağız. Kadın Kollarımız,Gençlik Kollarımız tüm AK Parti ailesinin üyeleri olarak el ele verip yine şehrimize ve milletimize hizmet için çalışacağız” dedi.

Misafirperverliğinden dolayı Başkan Yılmaz’a teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman ise,”Biz büyük ve  güçlü bir aileyiz.Birlik ve beraberlik olan yerde güç, kuvvet ve zafer olur. İnşallah şehrimize ve partimize faydalı hizmetler yapmak için gece gündüz demeden çalışacağız. Gösterdiğiniz ilgi ve misafirperverlikten dolayı da size bir kez daha teşekkür ediyorum başkanım” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.