Dolar 32,3736
Euro 34,7938
Altın 2.439,96
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEFİYESİ’NDEN MUHTARLARA ‘PROJE’ TURU!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, belediye hizmetleriyle ilgili vatandaşların bilgilendirilmesi amacıyla 17 ilçede görev yapan muhtarlar için proje tanıtım gezisi başlattı

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEFİYESİ’NDEN MUHTARLARA   ‘PROJE’ TURU!
REKLAM ALANI
30 Temmuz 2023 19:23

Samsun Büyükşehir Belediyesi, hizmete sunulan ve inşaatı devam eden vizyon projelerle ilgili bilgi verilmesi amacıyla mahalle muhtarları için proje tanıtım gezisi düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Süleyman Demirtaş ile Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Dr. Ali Korkmaz, Ulaşım Dairesi Başkanı Kadir Gürkan’ın katılımıyla gerçekleştirilen gezide İlkadım İlçesi’ndeki 30 muhtara yapılan çalışmalar yerinde anlatıldı.

BÜYÜKŞEHİR

KADİR GÜRKAN’DAN SUNUM
Alo 153 Kent Yönetim Merkezi’nde başlayan gezide muhtarlara çalışma sistemiyle ilgili bilgi verildi. Samsun Akıllı Şehir ve Trafik Güvenliği Projesi Operasyon Merkezi’nde de Ulaşım Dairesi Başkanı Kadir Gürkan, projenin önemi ve sistemin işleyişine ilişkin sunum yaptı. İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezi’ni dolaştıktan sonra elektrikli otobüslerle Kent Park ve Bilim Samsun’u ziyaret eden muhtarlar ardından Bordür, Kilit Parke ve Beton Boru Fabrikası, Yalı Kafe, Samsun Şehir Kütüphanesi, Toybelen Sanayi Sitesi, İlkadım Spor Kompleksi, Tekkeköy Bilim Merkezi ve Planetaryum inşaat alanını gezdi.

BÜYÜKŞEHİR

‘KENTİN HER NOKTASINDAYIZ’
Muhtarlara projelerde gelinen son durum ile ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Süleyman Demirtaş, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir önderliğinde Samsun için büyük gayret sarf ediyor, hizmet ediyoruz. Şehrimizi geleceğe taşıdığımız bu süreçte çok sayıda vizyon projeyi hayata geçirdik. İnşaat çalışmaları devam eden, ihale aşamasında olan da birçok proje var. Kentin her noktasına çalışıyoruz” dedi.

BÜYÜKŞEHİR

Etkinliğe katılan muhtarlar da duydukları memnuniyeti dile getirerek, projeleri çok beğendiklerini, Samsun için önemli çalışmalar yapıldığını söyledi.

BÜYÜKŞEHİR

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.