Dolar 32,5258
Euro 34,9344
Altın 2.439,87
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Atakum Belediyesi’ne Ödül

Samsun Gazeteciler Cemiyeti’nin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde düzenlediği “Milli Mücadelenin 100. Yılı Ödülleri” kapsamında, Atakum Belediyesi kısa sürede hayata geçirdiği başarılı kültür ve sanat organizasyonları nedeniyle ‘Yılın Kültür Sanat Ödülü’ne layık görüldü

Atakum Belediyesi’ne Ödül
REKLAM ALANI
11 Ocak 2020 15:58

Milli Mücadele’nin 100. yılında Samsun’da yılın gazetecilerine, bürokratlarına, siyasetçilerine, iş insanlarına, sanatçılarına ve uluslararası derece alan sporcularına ödüllendirmek amacıyla Samsun Gazeteciler Cemiyeti tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde “Milli Mücadele’nin 100. Yılı Etkinlikleri Ödül Töreni” düzenlendi. Sheraton Samsun Otel’de gerçekleşen ve ünlü televizyoncu Mesut Yar’ın sunduğu geceye Samsun siyasetinin, iş dünyasının, bürokratların, kamu kurumu temsilcileri yoğun ilgi gösterdi. Geceye, geçirdiği soğuk algınlığı nedeniyle ödül törenine katılamayan Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci’nin yerine Atakum Belediye Başkan Vekli Hasan İpek, Atakum Belediyesi Başkan Yardımcısı Şeref Aydın, Atakum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Volkan Alptekin, Atakum Belediyesi Basın Danışmanı Burak Öksüz ve belediye çalışanları da katıldı.


İLKLER ATAKUM’DAYDI
35 ödülün verildiği gecede, Atakum Belediyesi kısa zamanda ardı ardına gerçekleştirdiği önemli kültür ve sanat organizasyonları nedeniyle ‘Yılın Kültür Sanat Ödülü’ne layık görüldü. 31 Mart seçimlerinin ardından Atakum’un kültür ve sanat şehri olma konusunda her zaman iddiasını ortaya koyan Atakum Belediyesi, 2019 yılında pek çok ilki hayata geçirerek yalnızca Atakumluların değil, çevre ilçelerin ve illerin de kültür-sanat birikimine destek oldu. Özellikle 6-15 Aralık tarihinde Atakum’da ilk defa gerçekleştirilen Atakum Kitap Günleri’nde, Türkiye’nin dört bir yanından çok önemli yazarın Atakum’a gelmesiyle yılın en dikkat çeken organizasyonu oldu. Kitap Günleri’nin yanı sıra, milli bayramlarda bayram coşkusunun zirveye taşındığı Haluk Levent, Kıraç, Niyazi Koyuncu gibi değerli sanatçıları yurttaşlarla buluşturan Atakum Belediyesi, Milli Mücadele’nin 100. yılını da Atakum’da ses getiren organizasyonla kutladı. Yalnızca bayramlar değil, Atakum Okur-Yazar Buluşması, Kadın Emeği Festivali, Engelsiz Yaşam Panayırı, Sinema Günleri, Çocuk Şenliği, Çöp Toplama Günü etkinlikleri, sergiler, paneller ve daha birçok etkinlikle Atakum Belediyesi yıl boyunca hem kentte yaşayanların hem de ziyaretçilerinin yaşamlarına dokunmuş oldu.


ATAKUM’A BÜYÜK ALKIŞ
Önemli gecede hayata geçirdiği kültür sanat projeleriyle ‘Yılın Kültür Sanat Ödülü’ne layık görülen Atakum Belediyesi salonda uzun uzun alkışlandı. Geçirdiği soğuk algınlığı nedeniyle törene katılamayan Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci’nin yerine Atakum Belediye Başkan Vekili Hasan İpek, ödülü Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı’dan aldı. Ödül sonrası konuşan Başkan Vekili İpek, Başkan Deveci’nin selamlarını ileterek ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü bir kere daha kutlayarak, “Atakum’da kültür, sanat alanında gayretli çalışmalarımız devam ediyor. Bu gayret önümüzdeki yıllarda da artarak devam edecek. Başkanımızın bu konuda çok önemli idealleri var, ekiplerimiz de bu idealleri paylaşıyor ve gelecek yıllarda Atakum’un kültürüne ve sanatına önemli katkılar yapmaya devam edeceğimize inanıyorum. Ödül için Samsun Gazeteciler Cemiyetimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.