Dolar 32,5872
Euro 34,8257
Altın 2.507,53
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Samsun Büyükşehir Meclisinde Gazetecilere saldırı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın korumaları muhabirlerimiz Merve İlhan ile Mustafa İnan’a saldırdı. Başkan Yılmaz, korumalarını, “Saldırıyorlarsa bir nedeni vardır” diye savundu

Samsun Büyükşehir Meclisinde Gazetecilere saldırı!
REKLAM ALANI
9 Ocak 2018 16:53 | Son Güncellenme: 9 Ocak 2018 16:55

Samsun’da tüm belediye başkanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlamak üzere etkinliklerde bulunduğu bugünde Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın korumaları, muhabirlerimize saldırdı. Başkan Yılmaz da saldırıyı, ” Bir nedeni vardır, ayıbı kendinizde arayın” sözleriyle savundu.

‘ŞOFÖR ESNAFI KONTAK KAPATIYORSA BANA NE?’

Yeni yılın ilk Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısı sonrası muhabirimiz Merve İlhan, Başkan Yusuf Ziya Yılmaz’a, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Başkanı Fevzi Apaydın ile Samsun’daki dolmuş ve minibüsçülerin eleştirilerine yönelik görüşünü almak istedi. Başkan Yılmaz ilk olarak, muhabirimizin, “Şoför esnafı kontak kapatma noktasına geldik, diyor. Bu konuda ne söylemek istersiniz?” sorusuna öfkeli bir şekilde, “Kapatsınlar bana ne?” yanıtını verdi.

MECLİS İÇERİSİNDE GAZETECİLERE SALDIRI

Başkan Yılmaz’ın bu cevabı üzerine harekete geçen koruması önce kameramanımız Mustafa İnan’a saldırdı, ardından muhabirimiz Merve İlhan’a müdahalede bulundu. Bu zorbalık karşısında meclis üyeleri de adeta şoka uğrarken Büyükşehir Belediye Başkanvekili Turan Çakır ile AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk, korumalara engel olmak istedi.

YILMAZ’DAN İNANILMAZ SAVUNMA: BİR NEDENİ VARDIR!

Adeta şehir eşkıyası gibi davranan korumalarını Başkan Yusuf Ziya Yılmaz’a şikayet etmek isteye muhabirimiz Merve İlhan, duyan herkesi şok eden bir cevapla karşılaştı. Başkan Yılmaz, muhabirimizin, “Ben sadece soru sormak istedim” sözlerine, korumalarını, “Bir nedeni vardır, ayıbı kendinizde arayın” diyerek savundu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.