Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Samsun Büyükşehir – Ticaret ve Sanayi Odası iş birliği

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa  Demir, Samsun TSO’yu ziyaret etti.

Samsun Büyükşehir – Ticaret ve Sanayi Odası iş birliği
REKLAM ALANI
1 Ekim 2019 17:53

Hedef, ‘YENİ SANAYİ’ alanları!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nı(STSO) ziyaretinde şehrin ekonomik durumu masaya yatırılırken ‘Yeni Sanayi Alanları’nın oluşturulması gerektiği vurgulandı

Başkan Mustafa Demir ziyaretinde, Samsun’un ekonomik gelişimi için iş birliğinin önemine dikkati çekerken STSO yönetimi kentte ‘yeni sanayi alanları’na duyulan ihtiyaca vurgu yaptı.

SAMSUN TSO’DA BÜYÜK BULUŞMA
Başkan Mustafa Demir,  STSO Yönetimi ve Oda Yöneticileri ile bir araya gelerek, karşılıklı istişarede bulundu.  STSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Meclis Başkanı Haluk Akyüz, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Divanı ile Oda yöneticilerinin yer aldığı ziyarette Başkan Mustafa Demir, Samsun’un ekonomik yönden kalkınması ve bunun için atılması gereken adımlara dikkati çekti.

MUSTAFA DEMİR: İŞ BİRLİĞİ YAPMALIYIZ
STSO’nun, Samsun’un gelişimi, büyümesi ve özellikle ekonomide sıçrama yapması için çok önemli bir misyona sahip olduğunu söyleyen Mustafa Demir, “İşte bu nedenledir ki Sanayi ve Ticaret Odamızın bu yönde yapacağı her türlü çalışmaya, atacağı her türlü adıma destek vermek zorundayız. Şehrimiz için, vatandaşlarımız için daha çok üretmek, daha çok istihdam alanı sağlamak görevimiz olmalıdır. Bunun için STSO ile Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliğine ihtiyaç var” dedi.

MURZİOĞLU: SİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Başkan Mustafa Demir’e iş dünyasına gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eden STSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise, şunları söyledi:

“Göreve geldiğiniz günden beri gerek iş dünyasına gerekse kente yaklaşımınız gerçekten bizleri fazlasıyla memnun ediyor. Bugün yaptığımız istişare toplantısı da bunun en büyük örneği. Bu tür diyaloglara gerçekten ihtiyacımız vardı. Odamız yöneticileri olarak sizlere teşekkür ediyorum.

‘1 MİLYAR DOLAR İHRACAT’ HEDEFİ İÇİN…
STSO olarak sorumluluk hissettiğimiz neredeyse tüm alanlarda farklılık yarattık. Kentimiz ekonomik kalkınması adına en büyük engel sanayi alanlarının yetersiz oluşudur. Eğer ihracatta 1 milyar dolar seviyesini görmek istiyorsak büyük sanayi altyapısını mutlaka oluşturmalıyız. Sizin desteğinizle bu engeli aşacağımıza inanıyorum.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.