Dolar 32,3712
Euro 34,9854
Altın 2.326,10
BİST 9.065,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Samsun Büyükşehir’den anlamlı projeye destek

Samsun Büyükşehir Belediyesi, AK Parti Bornova Gençlik Kolları’nın Eren Bülbül’ün anısını kütüphanelerde yaşatmak için başlattığı kampanyaya ‘kitap’ bağışlayarak destek oldu

Samsun Büyükşehir’den anlamlı projeye destek
REKLAM ALANI
30 Eylül 2019 18:12

Eren Bülbül anısına kitap

İzmir Bornova’da AK Parti Gençlik Kolları’nın, 11 Ağustos 2017’de Trabzon’un Maçka İlçesi’nde teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül’ün anısını kütüphanelerde yaşatmak için başlattığı kampanyaya bir destek de Samsun Büyükşehir Belediyesi’nden geldi. Samsun Büyükşehir, kampanyaya kitap bağışlayarak destek oldu.

BÜYÜK İLGİ GÖREN KAMPANYA
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İçişleri Bakanı Soylu, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Turizm Bakanı Nuri Ersoy’un da destek vermesiyle Türkiye geneline yayılan ve büyük ilgi gören Eren Bülbül Kütüphaneleri kampanyasına kitap göndererek katılma kararı aldıklarını söyledi. Başkan Mustafa Demir, tüm ülkeye örnek olduklarını belirttiği AK Parti Bornova Gençlik Kolları’na bir mektup göndererek gösterdikleri hassasiyet ve ortaya koydukları vatan sevgisi nedeniyle teşekkür etti.

‘SONSUZA DEĞİN, İYİ Kİ VARSIN EREN!..’
Başkan Mustafa Demir, gönderdiği mektupta şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili gençler, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Türkiyemiz’in, bizlerin geleceği, umudu olduğunuzu bir kez daha gösterdiniz. Anlamlı, bir o kadar güzel projeniz içerisinde yer almaktan bizler de büyük onur duyduk.
Eren Bülbül, küçük bedeninde taşıdığı büyük yüreği, bu yürekteki vatan sevgisi ile artık hepimiz için bir semboldür. Gözünü kırpmadan hain teröristlerin yerini gösterirken şehit olan bu yavrumuz için bu millet sonsuza değin ‘İyi ki varsın Eren’ demeyi sürdürecektir.

‘NE KADAR GURUR DUYSANIZ AZDIR’
Sizlerin, kahraman evladımızın adını İzmir Bornova’da faaliyete geçireceğiniz kütüphaneye vererek göstermiş olduğunuz duyarlılık ve incelik, herkese örnek olacak niteliktedir.  Bizler de bu kütüphanenize kitap göndererek katkı sağlıyoruz. Çünkü biz biliyoruz ki, iyi eğitimli çocuklarımız, gençlerimiz bizlerin en büyük sermayesidir.  Bu vesileyle bir kez daha, hayata geçirdiğiniz projeniz ve yaptığınız anlamlı çağrı ile tüm Türkiye’ye örnek olmanızdan dolayı sizleri kutluyor, hepinizin gözlerinden öpüyorum. Kendinizle ne kadar gurur duysanız azdır…”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.