Dolar 32,3712
Euro 34,9854
Altın 2.326,10
BİST 9.065,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Samsun Büyükşehir’den DEPREM BÖLGESİNE ‘ÇİFTE’ DESTEK!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, afet bölgesine 10 bin bordür taşı ve 71 bin 545 litre yakıt desteği sağladı. Başkan Mustafa Demir, “Yaralarımızı birlikte saracağız” dedi

Samsun Büyükşehir’den  DEPREM BÖLGESİNE ‘ÇİFTE’ DESTEK!
REKLAM ALANI
21 Şubat 2023 20:31

Samsun Büyükşehir Belediyesi, kendi tesisinde ürettiği 10 bin adet bordür taşını Kahramanmaraş’a gönderdi. Kuruma ait kamyonla, Kahramanmaraş’ın Karacasu Kampüsü’nde oluşturulan konteyner kentte gönderilen bordürler, su basma riskinin engellenmesi amacıyla prefabrik evlerin zeminine yerleştirildi.

KONTEYNER KENT İÇİN BORDÜR
Karadeniz Bölgesi’nde tek olan Kilit Parke Bordur ve Beton Boru Tesisi’nde incelemelerde bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, talep edilmesi halinde bölgenin ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceklerini kaydetti. Üretimle ilgili yetkililerden bilgi alan Başkan Demir, “Şuan kilit parke tesisimizde imal ettiğimiz bordürler, Karacasu Kampüsü’ndeki konteyner kentte kullanılıyor. Konteynerlerin zeminine döşenen bordürlerimiz, su basması riskini azaltmış oldu. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemizin talebi doğrultusunda şehrimize gerekli her türlü ürün tedarikini sağlayacağız. Yaraları birlikte saracağız. Bölge halkımıza tekrar geçmiş olsun” dedi.

Samsun Büyükşehir'den DEPREM BÖLGESİNE 'ÇİFTE' DESTEK! Samsun Büyükşehir Belediyesi, afet bölgesine 10 bin bordür taşı ve 71 bin 545 litre yakıt desteği sağladı. Başkan Mustafa Demir, "Yaralarımızı birlikte saracağız" dedi

AFET BÖLGESİNE YAKIT DESTEĞİ
Samsun Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri afet bölgesinde belediyeye ait ve bölgedeki çalışmalarda görev yapan diğer araçlara yakıt desteği ile bakım ve onarım hizmeti veriyor. Afet bölgesine yardım taşıyan tırlara ve özel araçlara 18 bin 966 litre, afet bölgesinde görev yapan Büyükşehir Belediyesi’nin araçlarına da 52 bin 579 olmak üzere toplamda 71 bin 545 litre yakıt desteği sağladı. Makine İkmal Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı mühendis ve ustalar afet alanındaki 118 araç ve iş makinesinde yaşanan arızalara da anında müdahale etti.

İŞ MAKİNALARI İÇİN YAKIT
Bölgede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Afet bölgesinde yapılan çalışmaların aksamaması için ekiplerimiz gece gündüz çalışmaya devam ediyor. Makine İkmal Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı bünyesinde görevli mühendislerimiz ve ustalarımız ortaya çıkan arızalara anında müdahale ederek işlerin aksamaması için çalışmalarda büyük rol oynuyor. Ayrıca tankerlerle afet bölgesine gönderdiğimiz yakıtlar bizim koordinasyonumuzda iş makinaları, kamu araçları, diğer görevli araçlar ve jeneratörler için dolduruluyor. Hem belediyeye ait araçlara hem de bölgedeki çalışmalarda görev yapan diğer araçlara yakıt desteği ile bakım ve onarım hizmeti vererek çalışmaların kesintisiz sürdürülmesine destek oluyoruz. Şimdiye kadar toplamda 71 bin 545 litre yakıt desteği verdik. Nerede bir ihtiyaç varsa tüm imkanlarımızla seferberlik halinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Samsun Büyükşehir'den DEPREM BÖLGESİNE 'ÇİFTE' DESTEK!

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.