Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Samsun Durdurulamıyor

Samsunspor evinde konuk ettiği Gaziantepspor’u 2-0 yenerek mağlup etti.

Samsun Durdurulamıyor
REKLAM ALANI
13 Ekim 2018 18:44

Samsunspor Gaziantepspor’u 2-0 yendi Samsunspor, ligin 7’nci haftasında konuk ettiği Gaziantepspor’u başarılı futbolcusu Bahattin Köse’nin attığı gollerle 2-0 mağlup etti. Kırmızı-Beyazlılar baskılı futboluyla rakibine sahayı dar etti.
Kırmızı-Beyazlılar, TFF 2. Lig’in 7’nci haftasında Yeyni 19 Mayıs Stadyumu’nda Gaziantepspor ile karşı karşıya geldi.

BAHATTİN VAR SORUN YOK

Samsunspor, konuk ettiği Gaziantepspor karşısında İlk dakikalardan itibaren baskılı bir futbol ortaya koydu. Rakibi karşısında atak geliştirmekte zorlanmayan ve ilk bölümleri adeta tek kale oynayan Samsunspor, 9’uncu dakikada Bahattin  Köse’nin vuruşuyla topu ağlarla buluşturdu ve 1-0 öne geçti. Bu golden sadece 5 dakika sonra, 14’üncü dakikada Bahattin  Köse bir kez daha sahneye çıktı ve hem takımının, hemde kendisinin 2’nci golünü kaydetti. Kırmızı-Beyazlılar ilk 15  dakikada bulduğu gollerle soyunma odasına önde girdi.

İKİNCİ YARIDA GOL YOK

Samsunspor, ikinci 45 dakikada da sahada etkili oldu. Kırmızı şimşekler, geliştirdiği ataklar ve girdiği pozisyonlar ile  rakibini saf dışı bırakıp, daha rahat bir futbol sergiledi. Ancak Kırmızı-Beyazlılar, net gol pozisyonlarına girsede, bu  pozisyonları gole çeviremedi. Mücadele 2-0’lık skorla Samsunspor’Un üstünlüğü ile tamamlandı. Samsunspor bu galibiyeti ile  ligde 4 maçlık bir seri yakaladı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.